Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye kamera-funktioner i Windows Phone 7

Nye kamera-funktioner i Windows Phone 7

Microsoft har løftet sløret for, hvordan kamera- og billedoplevelsen skal blive bedre med Windows Phone 7 end med Windows Mobile.

Konstrueret billede af en mobil med Windows Phone 7
Konstrueret billede af en mobil med Windows Phone 7

Microsoft har netop afsløret nogle af planerne for kameradelen i softwaregigantens kommende mobilplatform, Windows Phone 7. Det skete via en livechat med JP Wollersheim, der er produktchef for Windows Phone, skriver pocketnow.com.

Her kom det blandt andet frem, at kameraet starter hurtigt op, og at det er en stor prioritet hos Microsoft. Selv når telefonen er låst eller slukket, kræver det blot et enkelt tryk på den dedikerede kamera-knap at komme i gang med at tage billeder.

Der skulle imidlertid ikke være nogen fare for, at kameraet tænder, når telefonen ligger i lommen. Det bliver forhindret af den såkaldte ’proximity sensor’, der kan måle, hvornår mobilen er i nærheden af et eller andet. Det er den samme føler, der sørger for, at touchskærmen slukker, når man holder den op til øret.

Hurtig deling med vennerne og filmrulle-design

Når man har taget et billede med en Windows Phone 7, vil man kunne se kanten af fotoet ude til venstre på skærmen. Hvis man ’swiper’ mod højre vil man kunne se det fulde billede, og hvis man ’swiper’ endnu en gang, kan man se det foregående billede, der er blevet taget.

Microsofts planer inkluderer også en funktion, hvor brugeren nemt kan dele sine billeder på enten Facebook eller Windows Live. En sektion kaldet ”What’s New” viser vennernes nyligt tilføjede billeder.

Ifølge pocketnow.com vil man ligeledes kunne se et fotoalbum i et filmrulle-design, så man hurtigt kan ’rulle’ igennem dem.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Adem 05-08-2010 15:39:44

Så bliver det i hvert fald ikke hos Telia den ska' købes :)

Men virkelig fed mobil, den ska klart købes hos Telenor eller 3

0 0
Joey 30-07-2010 16:32:38

Lyder faktisk rigtig tiltalende! Bliver spændende at se i aktion! :)

0 0

Om brug af cookies