Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye Lenovo Yoga 2 tablets - nu med indbygget biograf

Nye Lenovo Yoga 2 tablets - nu med indbygget biograf

Lenovo bringer nye kvalitetsdisplays, stor lyd, samt et ydelsesløft til Yoga-serien. Ny Windows-variant støder også til og inkluderer biografoplevelse.

Lenovos atypiske Yoga-tablet får to efterfølgere: Yoga Tablet 2 og Tablet 2 Pro. De nye familiemedlemmer viderefører Yoga’ens interessante design, hvor et stort batteri gemmer sig i siden på tabletten. Det gør samtidig yogierne i stand til at stå af sig selv, via et indbygget støtteben.

Læs også: Lenovo er for alvor en smartphonemager

Ligheden mellem Yoga Tablet 2 og Tablet 2 Pro, stopper ved det overodnede design. Hvor Yoga Tablet 2 arver forgængerens 8” og 10” format er storebror Tablet 2 Pro en windows-laptop gemt i et 13-tommers tablet-format.

Indbygget storskærm

Yoga Tablet 2 Pro huser en quad-core Atom Z3745 processor fra Intel til at drive fuld seneste version af Googles Android-styresystem. Med 2GB og 32/64GB lager (+ op 128GB micro-SD) skulle mekanikken være velegnet.

Yoga Tablet 2 Pro byder dog på interessante og unikke features. Displayet på 13,3 tommer garanterer et knivskarpt billede med en opløsning 2560x1440. Den største display-nyhed findes dog på siden: her er en indbygget pico-projektor i stand til at blæse et storskærmsbillede op til 50 tommer på væggen. Opløsningen på 854x480 matcher dog ikke tablettens eget display.

Filmaftener på Yoga Tablet 2 Pro er nærliggende, for lydsiden er designet til at levere mere end alibi-lyd. Tre højtalere, signeret af JBL, er bygget ind for at sikre et flot lydbillede: To frontvendte på hver 1,5 Watt, understøttet af en enkel 5 Watts subwoofer.

Når du er færdig, med action-film og popcorns, egner Yoga 2 Pro sig også til mere produktive formål. Lenovo inkluderer et års abonnement på Office 365, som sammen med en lovet driftstid på 15 timer skal klare arbejdsdagen og mere til. Kameraet byder 8MP og 1.6MP i fronten

Læs også: Lenovo Thinkpad 10: Ny tablet til kontorfolket

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro bliver tilgængelig i Europa i slutningen af oktober med en vejledende udsalgspris fra 3.750 kr.

Du kan se Yoga Tablet 2 Pro i aktion herunder:


Skarpe Yoga Tablet 2

Kan du leve uden storskærm under armen, er afløserne til Lenovos Yoga Tablet 2 et kig værd. Den nye serie arver samme grundlæggende design, med stort batteri og indbygget støtteben.

Læs også: Lenovo Yoga 8 - Stilfuld tablet til billige penge (TEST]

Opdateringen er at finde på udstyrslisten, hvor nye displays på 1920x1200 pixels lover et langt flottere billede end hos forgængerne. Lyden leveres igen fra frontvendte stereohøjtalere, som nu får Wolfson Master HiFi lydbehandling.

Under motorhjelmen er den tidligere Mediatek quad-core afløst af Intels Z3745 atom processor, en kraftigere variant der driver nyeste Android 4.4.4 KitKat – eller fuld Windows 8.1.

RAM og lagerplads bliver begge fordoblet til henholdsvis 2GB og 32GB. Kameraerne byder på 8MP og 1,6MP i fronten. Batteriet sikrer dagslang adspredelse, for Lenovo lover her op til 18 timers driftstid.

Lenovo Yoga Tablet 2 med Android er nu tilgængelig i Europa til en vejledende udsalgspris fra hhv. 1.700 kr. for 8”-modellen og 2.250 kr. for 10”-modellen

Lenovo Yoga Tablet 2 med Windows bliver tilgængelig i Europa i efteråret. Modellen på 8” kommer på markedet i november til en vejledende udsalgspris fra 1.850 kr., mens 10”-modellen kommer i slutningen af oktober til en vejledende pris fra 3.000 kr.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

flemming bach 10-01-2015 11:06:47

nogle der har prøvet yoga 2 pro ?
og nogle der ved om miniprojektoren virker ?

0 0
Tangloppen 10-10-2014 10:42:56

Omend det er svært at få meget ud af demo'en mht. projektoren, så begynder det at blive interessant!
Glæder mig til at se funktionen IRL.

3 0

Om brug af cookies