Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye meldinger om iPhone med 4"-skærm

Nye meldinger om iPhone med 4"-skærm

Apple har angiveligt bestilt 4" iPhone-skærme hos tre skærmproducenter. Arbejdet begynder til juni, forlyder det.

Det nuværende iPhone-design med 3,5
Det nuværende iPhone-design med 3,5"-skærm.
Foto: Mobilsiden.dk

Apple er i fuld gang med at få produktionen af den nye iPhone op at stå, og det inkluderer blandt andet en forøgelse af skærmen fra 3,5" til 4".

Det fortæller en unavngiven kilde til Reuters. The Wall Street Journal har haft lignende meldinger.

Det forlyder ydermere, at Apple er begyndt at involvere tre skærmproducenter i form af LG Display Co Ltd, Sharp Corp og Japan Display Inc.

Det vurderes at være sandsynligt, at alle tre leverandører vil modtage ordrer fra Apple, og at produktionen kører allerede fra juni.

For to uger siden blev Samsungs nyeste iPhone-konkurrent, den såkaldte Galaxy S III, præsenteret i London. Den er udstyret med en 4,8"-skærm.

Analytiker Shaw Wu fra Sterne Agee mener, at Apple kunne give salget et ordentlig boost med et nyt og anderledes design.

- "Forbrugerne betaler ikke kun for funktioner, men også for æstetik og design. Det er lige så vigtigt, eller endnu vigtigere, end funktioner. Folk elsker det nuværende design - men det er 18 måneder gammelt," siger Shaw Wu til Reuters.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 18-05-2012 14:58:21

Så er der vist nogle hard core iPhone fans, der plejer at skrive kommentarer her på dette site, der skal i gang med at spise strå hatte, ;) ha ha

0 0

Om brug af cookies