Nye Motorola/Google-produkter på vej

Nye Motorola/Google-produkter er på vej, efter Googles opkøb af Motorola. Her er seks bud på nye produkter.

Nye Motorola/Google-produkter på vej

Google meddelte i sidste uge, at de har opkøbt hardware-producenten Motorola Mobility for 65 milliarder kroner.

Men meget tyder på, at Google med Motorola ikke kun har planer om at producere mobiltelefoner, med Googles eget styresystem Android.

Googles koncernchef, Larry Page, siger nemlig i et telefonmøde med investeringsanalytikere, at Motorola også er en “førende producent af elektronik til hjemmet”, og at Google vil være med til at accelerere innovationen.

Computerworld har samlet en oversigt over en række nye og stærkt forbedrede produkter fra Google, som kan blive en realitet, hvis handlen går igennem.

Google TV / en ny settop-boks fra Google

Købet af Motorola giver mulighed for at give nyt liv til Google TV. Motorola er en af de største producenter af settpå-bokse, og har derudover et solidt forhold til kabelTV-selskaberne.

Alt-i-én bredbåndsløsning

Google eksperimenterer med bredbånd i ultrahøj hastighed, og med opkøbet af en af de store leveransører af kabel- og DSL-modemmer giver det liv til håbet om at flere mennesker i fremtiden vil være forbundet til Googles fibernetværk.

Google Voice-fastnet

Google er i gang med at udvide Google Voice, og Motorola producerer fastnettelefoner – det er derfor oplagt at forestille sig en Google Voice-fastnettelefon.

Google-software til fjernadgang

Motorola ejer fjernadgangs-softwaren Timbuktu, og man kan forestille sig, at Google vil bruge det produkt til at føje ny funktionalitet til den cloud-centriske version, så man i fremtiden kan bruge Google til at få adgang til din Google Chromebook, uanset hvor man er.

Redaktionen har mere til sagen

Historiens videre forløb. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 19/8/2011 publicerede vi en artikel der drejer sig om Nokia: Google’s opkøb af Motorola er godt for os – Tjek artiklen her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.