Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye musik-udgaver af Nokia N70, N73 og N91

Nye musik-udgaver af Nokia N70, N73 og N91

Tre velkendte N-modeller har fået en opgradering. Det handler om N70, N73 og N91, som er lavet i sprit nye musikudgaver med stor hukommelse.

N91 Music edition har fået et ordentligt ansigtsløft, når det gælder hukommelse. Hele 8 GB til alle yndlingssangene.
N91 Music edition har fået et ordentligt ansigtsløft, når det gælder hukommelse. Hele 8 GB til alle yndlingssangene.

De tre N-modeller N70, N73 og N91 er lavet i helt nye, opdaterede versioner, som alle er prydet med lækre, sorte designs. Derudover er det musikken, der er i fokus.

Det betyder blandt andet, at modellerne har fået dedikerede musiktaster, Nokia PC Suite og ny software til nem og hurtig synkronisering og musikhåndtering. Som en god nyhed har de tre modeller også fået et hak opad i hukommelsen, så der skulle være rigeligt med plads til de mange musiknumre, man gerne vil have med sig. N70 har 1 GB, mens N73 byder på 2 GB hukommelse til sangene. Rosinen i pølseenden, N91, kan byde på intet mindre end 8 GB.

Eftersom musikken er i fokus i de tre Music Editions af N70, N73 og N91, er der lagt vægt på, at musikafspilleren skal være nem at bruge. Med et enkelt tryk afspilles yndlingssangen, og det skulle efter sigende også være nemt at oprette og redigere spillelister, når man er på farten. Desuden kan man kopiere sin CD samling og synkronisere den med telefonen, for derefter at lytte til den med
Nokia Music Manager, som er en del af Nokia PC Suite.

Alle tre modeller understøtter de mest populære musikformater, MP3 og AAC. Skal lydkvaliteten være den bedste, kan man benytte et kompatibelt kvalitetsheadset med 3,5mm standard stereo headset-stik i stedet for det medfølgende headset.

Med en webforbindelse kan man lytte til musik i høj kvalitet, mens man er på farten. Man får nemt få adgang til de seneste nyheder om ens favoritkunstnere, ligesom man kan købe koncertbilletter og lytte til de nyeste numre. Desuden er der mulighed for podcasting, FM-stereoradio med forprogrammering af radiostationer og Visual Radio.

Nokia N70 Music Edition og Nokia N73 Music Edition forventes i handlen i oktober 2006, mens Nokia N91 lander i butikkerne i slutningen af 2006. Priserne kommer til at ligge på cirka 2.600 kroner for N70 Music Edition og 3.300 for N73 Music Edition. Prisen for N91 Music Edition med 8 GB hukommelse kommer til at ligge i nærheden af 4.000 danske kroner. Alle priser er uden moms og eventuelle tilskud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies