Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye priser på datatrafik via mobilen

Nye priser på datatrafik via mobilen

Ud med kasseafregningerne og ind med mere kundetilpassede priser på mobilt internet. Sådan lyder det fra Telia, som lover nye boller på suppen allerede inden nytår.

Ud med kasserne og ind med mere kundetilpassede priser på mobilt internet. Sådan lyder det fra Telia, som lover nye boller på suppen allerede inden nytår.
Ud med kasserne og ind med mere kundetilpassede priser på mobilt internet. Sådan lyder det fra Telia, som lover nye boller på suppen allerede inden nytår.

Som landet ligger i skrivende stund, sælger Telia og mange andre teleselskaber trafik på det mobile internet i pakker af 10, 50 eller 100 MB. Resultatet er forvirrede og prisforskrækkede kunder, som ikke tør tjekke deres mails via mobilen af frygt for regningen, der efterfølgende dumper ind ad brevsprækken.

Det skal der gøres noget ved, fortæller Telia til Mobilsiden.dk.

Selskabet har nu lavet den fornødne historik på kunderne, der benytter sig af mobilt internet. Det betyder, at Telia allerede inden nytår er klar med bedre og mere overskuelige afregningsformer på mobilt internet, som er fastlagt og skræddersyet ud fra kundernes respektive forbrugsmønstre.

Hvad vi helt præcist han forvente, vil Telia ikke ud med på nuværende tidspunkt på grund af konkurrenterne. Men det lykkedes Mobilsiden.dk at få Telia til at bekræfte, at de nye afregningsmetoder kommer til at minde om den type abonnementer, som vi ser på mobiltelefoni, hvor der eksempelvis vil blive besparelser at hente for dem, der bruger mobilt internet meget og andre muligheder for dem, der bruger det meget lidt.

Det spændende er så, om Telia kan strikke en løsning sammen, som kunderne er i stand til at gennemskue. Det er nemlig ikke ligefrem "gennemskuelighed" der præger telemarkedet i disse år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies