Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye programmer til Nokia-mobilen

Nye programmer til Nokia-mobilen

Nokia byder på et par nye programmer til mobiltelefonen, som man kan tjekke ud og prøve af i løbet af sommeren.

Nokia byder på et par nye programmer til mobiltelefonen, RSS-feeds og podcast, som man kan tjekke ud og prøve af i løbet af sommeren.
Nokia byder på et par nye programmer til mobiltelefonen, RSS-feeds og podcast, som man kan tjekke ud og prøve af i løbet af sommeren.

RSS på mobilen

En tjeneste, som kan være ganske brugbar er RSS feeds. Med den tjeneste kan man løbende blive opdateret med det sidste nye på et givent websted, som man er interesseret i. Abonnerer man på tjenesten, bliver man automatisk opdateret med nyheder og eventuelle blog-indlæg.

Med programmet WidSets kan man abonnere på RSS feeds direkte på mobilen. På den måde er man ikke afhængig af at være i nærheden af en computer. I stedet kan man hive mobilen frem på sejlturen eller på campingferien.

For at kunne anvende tjenesten skal man have en mobiltelefon med Java MIDP 2.0. Desuden skal man minimum have et 128x128 farvedisplay samt GPRS indstillinger.

Udbuddet af feeds til WidSets programmet er ganske stort. Der kommer flere hundrede hver dag, så der skulle være nok at tage sig til.

Tilmelding kan ske på http://www.widsets.com. Tilmelder man sig, får man tilsendt et link til programmet til sin mobiltelefon.

Podcast på mobiltelefonen

Nokias nye podcastprogram giver mulighed for at downloade og lytte til podcastfiler direkte via en Nokia smartphone.

Programmet virker til alle nyere Nokia smartphones – det vil sige telefoner med Series 60, Third Edition.

At hende programmet er gratis, men man skal være opmærksom på, at det kan koste noget at hente filerne. Lydfiler er ofte store, så hvis man bliver vild med podcast, bør man sikre sig, at man har et abonnement der har billige priser for datatrafik. Et alternativ, som også henter filerne hurtigere, er at tilslutte mobiltelefonen via WLAN.

Podkastprogrammet er nyt og stadig under udvikling. Det betyder, at der kan forekomme fejl i programmet.

Nokia podcasting kan hentes på: http://europe.nokia.com/A4160376

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies