Nye rygter om den nye iPhone

Her er de seneste spekulationer den kommende iPhone.

Nye rygter om den nye iPhone

Teleanalytikeren Yair Reiner fra det 125 år gamle analyseinstitut Oppenheimer skulle efter sigende have været i stand til at vride nogle oplysninger ud af en håndfuld Apple-ansatte.

Ifølge dem har Apple under udviklingen af iPhone været opmærksom på, at kunderne efterspørger forskelligt software.

Fx. kan vi meget vel komme til at se en Youtube-model, hvor menuerne og applikationerne i telefonen primært er vinklet på, at kunden hurtigt kan redigere og lægge en video op på nettet.

I en anden iPhone-model, vil det måske ikke slet ikke været muligt at skyde levende billeder. Grund-softwaren vil i alle modellerne være ens.

Alle modellerne vil sandsynligvis have de samme hardware-specifikationer, mener Yair Reiner.

For vælger Apple én model, vil de ifølge ham spare penge på produktionsomkostningerne samtidigt, og vil være i stand til at spytte et større antal telefoner ud på markedet i en fart.

Læs også
Alle detaljerne om den nye iPhone

Mere om temaet

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 12/5/2009 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden Mere bevis på 3G i kommende Macs – Følg det videre forløb her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..