Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye rygter om den nye iPhone

Nye rygter om den nye iPhone

Apple har lyttet til kundernes behov, mener en analytiker. Her er de seneste spekulationer den kommende iPhone.

Teleanalytikeren Yair Reiner fra det 125 år gamle analyseinstitut Oppenheimer skulle efter sigende have været i stand til at vride nogle oplysninger ud af en håndfuld Apple-ansatte.

Ifølge dem har Apple under udviklingen af iPhone været opmærksom på, at kunderne efterspørger forskelligt software.

Fx. kan vi meget vel komme til at se en Youtube-model, hvor menuerne og applikationerne i telefonen primært er vinklet på, at kunden hurtigt kan redigere og lægge en video op på nettet.

I en anden iPhone-model, vil det måske ikke slet ikke været muligt at skyde levende billeder. Grund-softwaren vil i alle modellerne være ens.

Alle modellerne vil sandsynligvis have de samme hardware-specifikationer, mener Yair Reiner.

For vælger Apple én model, vil de ifølge ham spare penge på produktionsomkostningerne samtidigt, og vil være i stand til at spytte et større antal telefoner ud på markedet i en fart.

Læs også
Alle detaljerne om den nye iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse 19-05-2009 22:38:09

Så håber jeg da de laver lidt om, ikke fordi det nuværende design er dårligt, det kunne bare være fedt med forskellige design modeller der skiller sig mere ud end første og anden iPhone gør.

0 0
Lasse 19-05-2009 12:28:00

Er der nogle rygter om det fysiske design?

Vil den ligne de to tidligere iPhones, eller har de bestemt sig for at designe noget helt nyt, som en iPhone nano like udgave?

0 0
JB 19-05-2009 15:09:14

Hej Lasse

Nu er alting jo stadig på rygtebasis, men jeg læste forleden dag at den vil blive fysisk identisk med iPhone 3G.

(Personligt tror jeg dog selv at der vil blive lave nogle små opdateringer af designet, ligesom der blev ændret lidt fra den første iPhone til iPhone 3G.
Apple har jo også en interesse i at deres kunder kan skelne de forskellige modeller fra hinanden og på den måde skabe mersalg).

0 0

Om brug af cookies