Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye rygter om HTCs kommende flagskib

Nye rygter om HTCs kommende flagskib

Det næste flagskib fra HTC har været genstand for en del spekulationer, men nu kommer der flere tegn på specifikationerne

I starten af måneden påstod Twitter-brugeren @upleaks, at han havde opsnuset efterfølgeren til HTC One (M8)s specifikationer foruden navnet HTC Hima. De samme specifikationer har han nu fundet i test-appen AnTuTu.

Eneste forskel fra specifikationerne der kom frem i starten af måneden og så dem, der er dukket op nu er Android-versionen. Den er gået fra Android 5.0 til Android 5.0.1.

Læs også: HTC One (M9) med nyt navn og specs rygtet igen

Ud over det er specifikationerne identiske, men altså nu bakket op af et screenshot fra den populære test-app.

De tæller en 5” skærm i FullHD-opløsning, Snapdragon 810-processor, 3GB RAM og et stort spring i megapixel i de to kameraer i forhold til HTC One (M8) - nu skrottes Ultrapixels helt til fordel for 20 megapixels bagpå og 13 megapixels foran.

Læs også: HTC med endnu et flagskib til Windows Phone

Derudover lyder det også fra forskellige steder rundt om på nettet, at HTC Hima kan blive vist frem allerede ved CES i starten af januar måned.

HTC viste i år deres flagskib frem ved MWC i Barcelona sidst i februar, og da denne konference ligger i starten af marts i år, vil en præsentation i januar være noget før ventet.

Billede fra @upleaks på Twitter
Billede fra @upleaks på Twitter
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies