Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye rygter: Sådan kan Nokias Android-telefoner se ud

Nye rygter: Sådan kan Nokias Android-telefoner se ud

Nokia er på vej tilbage med to helt nye telefoner kørende på Android, og nu er flere lækkede informationer kommet frem.

Android på en Nokia-mobil er efter alt at dømme lige om hjørnet
Android på en Nokia-mobil er efter alt at dømme lige om hjørnet

Det har i længere tid været kendt, at Nokia skulle være på vej med et par Androidbaserede telefoner som deres store tilbagetog i mobilverdenen.

Tidligere har vi set oplysninger og billeder, der efterfølgende viste sig ikke at passe, men nu skulle der være nyheder fra lidt mere pålidelige kilder.

Det er siderne Nokia Power User og GizmoChina, der uafhængigt af hinanden har lækket oplysninger om de to formodede Nokia telefoner, kørende på Android-systemet.

Se også: Nokias første Android-smartphone bliver snart en realitet

Ud fra oplysningerne skal vi altså forvente to mobiler blive lanceret samtidigt, hvoraf den ene vil være på 5,5 tommer og den anden på 5,2 tommer. Fælles for dem vil blive skærmopløsningen, der ifølge GizmoChina vil blive på 2K.

Telefonerne er rygtet til at fokusere på Nokias brand om en hårdfør og robust telefon, og vi vil formentlig se begge modeller med en vand- og støvafvisende IP68 certificering - det samme som de nyeste modeller fra Samsung.

Derudover fortæller de seneste rygter, at Nokias nye telefoner vil køre med en Snapdragon 820 chip, og umiddelbart er det svært at se, hvor forskellen i de to modeller skulle ligge. De forventes begge at være udgjort i et metallisk design, hvor især komforten skulle være i fokus.

Læs også: Overblik: Nokia solgt igen, Google I/O nyhederne og iPhone 7 på vej

På kamerasiden forventer vi meget af Nokia, og det ser ikke ud til, at de vil skuffe. Mobilerne er spået til at være udstyret med et 22,6 MP primært kamera med en sensorteknologi, der skulle være en af de mest følsomme nogensinde og baseret på Nokias arbejde med materialet grafen, beretter NPU.

Begge sider er enige om, at vi tidligst får de nye mobiler at se frem mod slutningen af 2016 og vil komme med den nyeste Android version, Android 7-0 Nougat, direkte fra pakken.

Mobilerne vil i første omgang formentlig blive lanceret i Kina, men vi håber i den grad at resten af verdensmarkedet følger lige efter.

Det bliver umådeligt spændende at følge Nokias comeback i den moderne mobilverden, og at tyde ud fra de første rygter, har vi noget rigtig godt i vente.

Tjek også: Nokia N1: Stil med finsk finish [WEB-TV]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies