Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye skitser: iPhone X med OLED-skærm bliver større end iPhone 7

Nye skitser: iPhone X med OLED-skærm bliver større end iPhone 7

To nye skitser afslører Apples endelige iPhone-planer, blandt andet at iPhone X med OLED-skærm bliver større end iPhone 7.

I midten ses den kommende iPhone X ved siden af iPhone 7 (til venstre) og iPhone 7 Plus (til højre).
I midten ses den kommende iPhone X ved siden af iPhone 7 (til venstre) og iPhone 7 Plus (til højre).
Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Der er endnu nogle måneder, indtil Apple løfter sløret for de kommende iPhones i forbindelse med it-gigantens 10 års iPhone-jubilæum. Alligevel er der blevet lækket dusinvis af billeder og skitser, og nu er flere kommet til.

Læs også: Nye billeder og video: Sådan kan iPhone 8 komme til at se ud

Der skulle efter sigende være tale om færdige skitser over, hvordan to af de tre kommende iPhones kommer til at se ud. Det er Twitter-brugeren og den velkendte designer Benjamin Geskin, som har delt to nyeste skitser i et tweet.

De nye skitser skulle være udgivet i forbindelse med, at Apple er begyndt at masseproducere de kommende iPhones. Her ses to forskellige designs, hvor det ene er af den specielle model, som efter sigende nu kommer til at hedde iPhone X ifølge en insider fra Foxconn-fabrikken. Den anden skitse viser den ene af de to normale iPhones, som skulle få navnene iPhone 7s og 7s Plus. Disse beholder samme design som de nuværende iPhones.

Læs også: Analytiker: AirPods vil følge med den kommende iPhone 8

De mest interessante oplysninger er dog dimensionerne, som viser, at iPhone X vokser i størrelse i forhold til dimensionerne på iPhone 7. Hvor iPhone 7 måler 138,3 x 67,1 mm., lyder dimensionerne for iPhone X på 143,6 x 70,8 mm. Den kommende iPhones X vokser altså med 5,3 mm. i højden og 3,7 mm. i bredden. Det skal dog ses i lyset af, at skærmen til gengæld vokser fra ’små’ 4,7 tommer til hele 5,8 tommer.

Grafikeren har også forsøgt at lave flere konceptbilleder af, hvordan den kommende iPhone X kan komme til at se ud i forhold til iPhone 7 og 7 Plus (hvilket bør være hvordan iPhone 7s og 7s Plus også kommer til at se ud). Disse kan ses i toppen af artiklen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies