Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye specifikationer for Huawei og LGs Nexus-mobiler ude

Nye specifikationer for Huawei og LGs Nexus-mobiler ude

Flere specifikationer for Huawei og LGs Nexus-smartphones for Google afslører lovende tiltag såsom en fingeraftrykslæser og det vendbare USB Type C-stik.

Googles Nexus-serie bliver senere udvidet med to nye modeller fra LG og Huawei.
Googles Nexus-serie bliver senere udvidet med to nye modeller fra LG og Huawei.

Den 4. og 5. største producent af smartphones, kinesiske Huawei og sydkoreanske LG, får i år begge til opgave at producere hver sin Nexus-smartphone i samarbejde med Google. Nu er flere specifikationer af de to topmodeller kommet frem.

Det er den efterhånden velkendte person på Twitter, OnLeaks, som kan berette om mere nyt vedrørende specifikationerne på de to Nexus-smartphones fra Huawei og LG.

Læs også: Første kig på Huawei Nexus?

I et Twitter-opslag afslører han fire nye detaljer om Huaweis Nexus-mobil, som bliver den store af de to med en skærm på 5,7”. Her lækker han først dimensionerne, som lyder på 159,4 x 78,3 x 6,6-8,5 mm. I forhold til den eksisterende 6” store Nexus 6 fra Motorola er Huaweis 0,1 mm højere, 4,7 mm smallere og mellem 1,6-3,5 mm tyndere.

I et andet opslag på Twitter kan han ligeledes fortælle om den mindre Nexus-mobil fra LG, som får en skærmstørrelse på 5,2”. Den vil ifølge OnLeaks måle 146,9 x 72,9 x 8-9,8 mm. I forhold til den relativt populære Nexus 5 fra 2013 - også fra LG - bliver den nye 9 mm højere, 3 mm bredere og mellem 0,4-1,2 mm tykkere.

De første billeder af Huaweis Nexus-smartphone afslører blandt andet fingeraftrykslæseren bagpå.
De første billeder af Huaweis Nexus-smartphone afslører blandt andet fingeraftrykslæseren bagpå.

Får fingeraftrykslæser og fronthøjttalere

Til sidst er der de mere interessante nyheder, som han også kan afsløre som den første. Begge Nexus-smartphones bliver udstyret med fronthøjttalere, lige som de på bagsiden får en fingeraftrykslæser. Sidst, men ikke mindst, vil de også som nogle af de første smartphones være med til at introducere det stadig ret nye og vendbare USB Type C-stik, så du slipper for at vende stikket den forkerte vej.

Med muligheden for at kombinere stikket med USB 3.1-standarden er der potentiale til at kunne oplade telefonerne langt hurtigere end hidtil og overføre data med højere hastigheder.

Læs også: Næste Nexus bliver fra Huawei med 5,7 tommer skærm (rygte)

Der er endnu ikke nogen præcis dato for, hvornår de to Nexus-smartphones lander i handlen, men da der så sent som i søndags slap billeder ud af Huaweis store telefon ud, er det formentlig kun et spørgsmål om uger.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies