Nye sportsheadsets fra Jabra

Jabra har lanceret to nye smarte sportsheadsets til aktive personer.

Nye sportsheadsets fra Jabra

Jabra har lanceret to nye sportsheadsets, der er designet specielt til aktivt brug og optimeret til Endomondo Sports Tracker. Navnet på det nye produkter er Jabra SPORT, og modellerne bliver leveret enten som et Bluetooth headset eller med ledning.

Det trådløse Bluetooth headset er i stereo med indbygget FM radio, A2DP teknologi og kraftfuld bas. Stereoheadsettets mikrofon har vindhætte, og det er certificeret efter det amerikanske militærs standard til at være regn, støv og stød afvisende.

Det ergonomiske behind-the-ear design såvel som de tre forskellige par eargels sikrer, at Jabra SPORT sidder både sikkert og behageligt.

Jabra SPORT leveres også i en udgave med ledning,

Jabra SPORT headset

Integration med Endomodo

Med Jabra SPORT følger en gratis download af Endomondo Sports Tracker, der er en løbe applikation til smartphones. Applikationen indeholder features, der er skabt specielt til Jabra SPORT – blandt andet muligheden for at få hurtige og nemme statusopdateringer vedrørende fart, distance og tid for seneste runde blot ved at trykke på headsettet.

Applikationens giver løbende opdateringer, der bliver læst højt direkte i headsettet, hvilket gør, at man undgår at skulle kigge på telefonen. Endomondo applikationen er kompatibel med alle iPhone, BlackBerry og Android telefoner.

Jabra SPORT Bluetooth stereoheadsettet kommer på markedet midt i septemebr til en vejledende pris på kr. 799,- mens Jabra SPORT stereoheadsettet med ledning får en vejledende pris på kr. 499,-

Seneste nyt i sagen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 18/7/2011 blev sagen bragt videre med en artikel der omhandler Dyrt headset til mobilen lyder fantastisk – Den videre historie om temaet finder du her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.