Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye, strengere krav til iCovers

Nye, strengere krav til iCovers

Hvis man vil være godkendt af Apple til at lave covers til iPhone, iPad og iPod, så er kravene belvet strengere

Apple har deres eget program til godkendte producenter af tilbehør til deres i-produkter ved navn 'Made-for-iPhone/iPad/iPod', forkortet MFi. Vil man lave covers under det program, så er kravene til sikkerheden blevet større.

Læs også: Her er de bedste covers til iPhone 6 [TEST]

Ud over at kunne kalde sig godkendt af Apple, så kan man som en del af programmet også få teknisk hjælp af Apple og andre fordele, og det er på den baggrund, Apple stiller krav.

De nye krav indbefatter, at en iOS-enhed med et godkendt cover skal kunne klare et fald på 1 meter - helt uden skader. Det gælder uanset hvilken retning, enheden falder i, altså også hvis den falder med glasset forrest.

Læs også: Brug telefonen som skateboard

Derudover har Apple krævet, at glasset skal være beskyttet, når eksempelvis en iPhone ligger med glasset nedad. Det kan ske enten ved at dække glasset eller give mindst 1mm luft fra glas til overfladen, så coveret skal stikke mindst 1mm ud over telefonen.

Også miljøet får gavn af de nye krav, da Apple har forbudt brugen af en række materialer i produktionen af produkter under MFi-programmet. Blandt de bandlyste materialer er blandt andet ftalater og formaldehyd.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

N 12-12-2014 12:39:13

Hvor godt :D Når Apple nu ikke selv kan lave en mobil der kan klare det, så kan man så kræve af dem der betaler for at få del i MFI, at deres produkter skal kunne klare faldet :D

8 4
Claus Jul Larsen 13-12-2014 09:52:48

Apple keder sig virkelig, når de opstiller krav til covers som vi allerede ved, hvad en god cover er.

2 3
TF 12-12-2014 22:52:07

Jeg syntes så det er rart at apple kræver at der ikke er så mange skadelige stoffer i, men det overså du vist i din iver efter at svine dem til, gid alle ville tage ansvar og kræve disse stoffer væk fra deres ting og tilbehør.

3 3

Om brug af cookies