Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye tegn på Samsung køb af BlackBerry

Nye tegn på Samsung køb af BlackBerry

Et canadisk medie har fået fat på et dokument, der går imod Samsungs og BlackBerrys udtalelser om en overtagelse

Selvom både Samsung og BlackBerry offentligt har været ude og benægte, at koreanerne er ude på et køb af det canadiske firma, så vil sagen ikke dø endnu. Et canadisk medie har nemlig fået fat i et dokument, som peger den anden retning.

Læs også: Samsung tættere på BlackBerry, men ikke et køb

Canadiske Financial Post har fået fat i et dokument, som skulle være lavet til Samsung af investeringsbanken Evercore Partners. Dokumentet beskriver hvorfor Samsung skulle købe BlackBerry, og hvordan et køb kunne struktureres.

Dokumentet er lavet i sidste kvartal af 2014, men en kilde siger til Financial Post, at Samsung stadig er interesserede i BlackBerry, hvis prisen er rigtig.

Læs også: Samsung vil købe BlackBerry

Kilden siger, at Samsung lige nu overvejer sine muligheder, men at en overtagelse stadig er noget man går efter fra Samsungs side.

BlackBerry har flere gange været genstand for disse rygter om en overtagelse, men dette er noget mere vedholdende end de tidligere. Efter flere års finansiel usikkerhed er der dog tegn på, at firmaet er ved at vende skuden, så måske disse rygter vil forstumme, hvis BlackBerry begynder at tjene penge igen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies