Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye UMPC'er - også med 3G

Nye UMPC'er - også med 3G

Asus og Gigabyte har for nyligt offentliggjort deres nye UMPC'er. Masser af funktioner, og Asus' kommer endda med 3G og Turbo 3G.

UMPC'er (Ultra Mobile PC) er en forholdsvis ny type produkt, som bliver mere og mere populært. "Mini-computerne" er normalt en smule større end håndholdte computere.

Nu er producenterne Gigabyte og Asus kommer med én ny UMPC hver, og Asus' ser især interessant ud, da der er blevet inkluderet mobiltelefon i modellen.

Gigabyte's M704 kommer med en 1,2 GHz VIA-processor, syv-tommer touchscreen med 1024x600 pixels, 40-60 GB harddisk, USB, hukommelseskort, trådløst netværk, fuldt QWERTY tastatur og 1,3 megapixels digitalkamera.

Asus R50A er mere interessant for smartphone-entusiater, da denne er betydeligt mindre. Skærmen er "kun" 4,8 tommer, men har samme opløsning. Samtidig kommer den med 3G, Turbo 3G, GPS, TV-tuner og webcam.

Så hvis du ikke synes din smartphone kan nok, så er muligheden for flere funktioner der i hvert fald. Pris og andre specifikationer er ikke offentliggjort endnu.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies