Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye videoer guider dig igennem Apple Watch

Nye videoer guider dig igennem Apple Watch

Flere tilføjede guides fra Apple hjælper dig med at forstå, hvad de mange muligheder med det nye Apple Watch er.

Fire nye små guides er tilføjet til samlingen på Apples hjemmeside for lynhurtigt at gøre dig klogere på, hvordan du kan bruge Apple Watch i hverdagen.

Læs også: Apple Watch slår ny bestillingsrekord

Hvis du går med tanker om, hvorvidt du skal hive den store pengepung frem for at investere i Apple Watch eller ej, kan du dermed gøre beslutningen lidt nemmere ved at tage et kig forbi Apple's hjemmeside og få en guidet tur igennem dets mange funktioner.

”Hvordan er det helt præcist, at jeg bruger Siri med uret?” eller ”Hvordan navigerer jeg til dette sted med Apple Watch?”, kan spørgsmålene lyde. Alle sådanne ting kan du blive meget klogere på med de hurtige videoguides.

Apple Watch fra siden med ledarmbånd i metal.
Apple Watch fra siden med ledarmbånd i metal.

Sammen med de tidligere tilføjede videoer om beskeder, urdesigns og Digital Touch-funktionen kan du nu lære mere om telefonopkald, Siri-talegenkendelsen, Apple Maps og musik, men det er ikke det hele.

Apple har yderligere tre videoer i vente, der vil forklare nærmere om Apple Pay-betalingsmetoden med NFC, aktivitetsoversigten i uret samt dets muligheder inden for fitness og sport.

Læs også: Apple Watch kan kun købes online i første omgang

Du kan tage et kig på de nye Apple Watch-guides lige her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies