Nye vilkår: Telmore hæver de skjulte priser

I weekenden har Telmore udsendt en mail til deres kunder, hvori en række af vilkårene ændres – og prisen fordobles.

Nye vilkår: Telmore hæver de skjulte priser

Telmore har ry for at være et af de billige teleselskaber, men om dette holder efter den 20. februar 2013 er endnu uvist.

I weekenden har Telmore udsendt en mail til deres kunder, hvor de gør opmærksom på at de ændrer i vilkårene. Mailen er dog ekstrem lang og fyldt med meget tekst, så der vil måske være kunder, som ikke får læst det hele.

Kunder med basisabonnementer – som ikke har tilkøbt dataservice betaler pt. 5 kr. pr. MB data. Denne pris stiger den 20. februar til 9 kroner, dog kan du så inden for samme dag benytte alt det data du vil.

Har du tidligere haft et forbrug på mindre end 50 kroner for de seneste tre sammenhængende måneder, har det kostet dig 10 kroner per måned, dette stiger til det dobbelte – nemlig 20 kroner per måned.

Spærres din konto har Telmore hidtil opkrævet 50 kroner, men dette ændres så det fremover vil koste 99 kroner.

Også omkostningerne til DIBS, for administration af kortbetalinger på nettet, vil du nu blive opkrævet. Disse har Telmore tidligere betalt. Servicen Automatisk Optankning vil dog fortsat være omkostningsfri.

Prisstigningerne træder, som tidligere nævnt, i kraft den 20. februar 2013. Du kan se priserne her.

Efterfølgende om sagen

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden fortsatte historien. 2/11/2012 blev sagen bragt videre med nyheden; Telmore-kunder ramt af massive betalingsproblemer – Det videre forløb i sagen finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..