Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye X-højttalere fra Sony: Kompakt storlyd

Nye X-højttalere fra Sony: Kompakt storlyd

Sony præsenterer tre nye trådløse højttalere med små dimensioner, Hi-Fi lyd og minimalistisk design. Mød Sony SRS-X99, SRS-X88 og SRS X-77.

En stribe nye højttalere fra Sony vil sikre dit hjem med Hi-Fi lydkvalitet - uden at fylde for meget. Det lover Sony i pressemeddelelse.

Størst er SRS-X99 og SRS-X88 som klemmer seriøs lydkvalitet og op til 154 watts lydtryk (X88: 90 watt) i en kompakt enhed med et enkelt kvadratisk design.

Lyden leveres af 7 højttalerelementer der tilsammen skaber et 2.1 lydbillede, hvor fire såkaldte ’Super Tweeters’ arbejder sammen, for at gengive klare diskanter og mellemtoner.

Læs også: BeoPlay A2 - Designperle med uovertruffen lyd [TEST]

Sonys integrerer desuden både Google Cast og Spotify Connect, så du på enkel vis kan overføre lyden trådløs i høj kvalitet. Ønsker du mere drøn på dine afspilninger, kan de enkelte højtalere parres sammen via SongPal Connect-appen, til at sammenstykke et kraftigere lydbillede eller til en multi-room oplevelse.

SRS-serien understøtter samtidig bluetooth-forbindelse og kan, ved hjælp af Sonys DSEE-teknologi, genskabe detaljer i komprimerede lydkilder som i Youtube-videoer eller netradio.

Kan også komme med på tur

Både SRS-X99 og SRS-X88 kræver at være sluttet til stikkontakten. Vil du have din lyd med på picnicen eller kontoret er den mindre SRS-X77 løsningen til dig. Lyden er fortsat 2.1, men klemt ned i et kabinet på 300 x 132 x 60 mm med en effekt på 40 watt. Batteriet i SRS-X77 kan spille op i op til 10 timer.

Lillebroren topper dermed Sonys mindre X55-, X3- og X2-serier, men arver de større og dyrere enheders Google Cast, Spotify Connect og SongPal Link-funktioner.

Læs også: Sony lancerer SRS-X2 og X3: Kompakt vellyd

Sonys nye højttalerkollektion vil debutere i maj, med følgende listepriser:

  • Sony SRS-X99: 5.300,- kroner
  • Sony SRS-X88: 3.600,- kroner
  • Sony SRS-X77: 2.600,- kroner
Du kan læse mere om de enkelte enheder her hos sony.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies