Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye Yoga tablets fra Lenovo i morgen

Nye Yoga tablets fra Lenovo i morgen

I morgen holder Lenovo et Yoga event, men allerede nu er der sluppet interessante detaljer ud

Lenovo er nok mest kendt for at have opkøbt IBM, og derefter lavet en masse bærbare computere, men de laver skam også smartphones og tablets.

En af deres tablet og PC linjer hedder Yoga, fordi den skal være bærbar og fleksibel. Mobilsiden.dk har før anmeldt deres 8" Android Yoga tablet, men det blev kun til 4 stjerner ud af 6 mulige, dels fordi skærmen ikke var særlig god, og den danske tekstoversættelse af Android, lød som noget fra "The Julekalender", med De Nattergale.

Læs også: Lenovo Yoga 8 test: Stilfuld tablet til billige penge

Lenovo holder et Yoga event i morgen, for at opdatere deres tablets, og der er gode nyheder i vente. Der er nemlig allerede sluppet detaljer ud om de kommende produkter.

Lenovo kommer med to Android tablets med 8 og 10 tommer skærm. De får efter sigende begge fuld HD opløsning, med 1920 x 1200 pixel. Den gamle 8 tommer havde kun havde 1280 x 800 pixels og dermed en pixeltæthed på 189ppi. Det er langt fra de nye konkurrenter som Apples iPad Mini på 324ppi, og Sony Xperia Z3 Tablet Compact på 283ppi.

Z3 Tablet Compact har også 8 tommer skærm og ligeledes en opløsning på 1920 x 1200 pixel, så den kommende Yoga 8" vil også få en PPI på 283 - forudsat, at rygterne taler sandt.

Læs også: Lenovo Yoga 10HD+ byder også på opgraderet tastatur

Af andre specifikationer nævnes en Intel Atom cpu med modelnummeret Z3745, hvilket betyder at det er en quad-core 1.33GHz processor. De to nye tablets vil også få 2GB ram og mulighed for 4G/LTE, MicroSD kort udvidelse, samt Android 4.4 KitKat.

Kommer også med Windows

Lenovo stopper dog ikke ved 8 og 10 tommer, men vil også lancere en 13,3 tommer model, som vil anvende Windows 8.1. Specifikationerne på 13 tommeren vil være næsten identisk med dens to Android søskende, men skærmen vil dog få et boost til hele quad-HD eller 2560 X 1440 pixels.

For at holde gang i de mange pixels, vil 13 tommeren få et stort 9600 mAh batteri. Hvor stort et batteri 8 og 10 tommerne får er der desværre ingen forlydender om.

Der er en række løse ender, men informationerne giver en antydning om hvad Lenovo pønser på til i morgen. Vi opdaterer selvfølgelig så snart der kommer officielle informationer fra Lenovo.

Kilde: liliputing.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies