Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyheder hitter på mobil-tv. Nye kanaler på vej

Nyheder hitter på mobil-tv. Nye kanaler på vej

Hver bruger ser 9-10 minutters mobil-tv om dagen. Især nyheder har stor interesse. Det viser tal fra TDC, der netop har åbnet for DR Update på mobilen.

Især tv-nyheder rykker for brugerne af mobil-tv. Rydningen af Ungdomshuset og Bjarne Riis’ dopingindrømmelse får seertallet vejret. Det viser statistik fra TDC et halvt år efter lanceringen af mobil-tv.

Da Ungdomshuset på Nørrebro blev tømt, var der i perioder fire gange så mange unikke brugere inde og bruge mobil-tv, som på mere almindelige dage. Også teleselskabet 3, har omkring rydningen noteret omfattende brug af mobil-tv. Da Bjarne Riis var i fokus, tæt på fordoblede TDC deres seertal.

- ”Vi har fået bekræftet, at tv på mobilen har sin naturlige plads i mediebilledet, og at tv på mobilen især egner sig til nyheder, der opstår, når man ikke kan se traditionelt tv” siger vicedirektør i TDC Mobil Anders B. Christjansen.

Nye kanaler

Hos TDC har man netop åbnet for nyhedskanalen DR Update og musikstationen MTV Shorts. På vej er også underholdningskanalen Star!

Statistik for TDC’s mobil-tv

Efter et halvt år med tv på mobilen hos TDC, ser forbruget således ud

Hver unik bruger...
• ser mobil-tv 9-10 minutter pr. dag
• anvender mobil-tv i gennemsnit 2,7 gange pr. dag
• og ser 3,5 minut pr. session, dvs. hver gang en kanal aktiveres.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies