Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyhedslæsning på mobilen er populært

Nyhedslæsning på mobilen er populært

Mobiludgaver af kendte websites har stor fremgang, viser en uofficiel undersøgelse.

Danskerne lærer så småt, at mobiltelefonen også kan benyttes til at læse de seneste nyheder - både om samfundet, men i høj grad også om elektronik og data.

En uofficiel undersøgelse fra mediebureauet Mediaedge:cia viser, at de danske mobilsites kan notere fremgang. F.eks. havde JP/Politikens hus 1,6 millioner sidevisninger i april på mobiludgaven af deres sites, hvilket svarer til en fremgang på 470 procent i forhold til samme periode året forinden, skriver Mediawatch. Hos TV 2 gav april 1,4 millioner sidevisninger og 87.000 unikke brugere.

En linksamling over gode mobile udgaver af websites findes på mobil.mobstart.dk (tjek adressen fra din mobil). Alternativt kan webudgaven benyttes på www.mobstart.dk

Links til mobile websites

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Nemmen 09-06-2008 19:04:14

...over de mange sites der findes. Indtil nu synes jeg det har været lidt svært at få overblik over hvilke mobil sites der var udover de ellers gode mobil sites fra TV2, DR, Ekstra Bladet, Poltiken, Mobilsiden og JP......men via MobStart (mobil.mobstart.dk) ser der også ud til at være masser af andre sites at "lege" med når man skal ligge på langs på stranden :-)

Sommer hilsener
Peter

0 0

Om brug af cookies