Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nystartede KAZAM lancerer Windows Phone

Nystartede KAZAM lancerer Windows Phone

KAZAM startede sidste år med base i London, nu lancerer de deres første mobil med Windows Phone styresystem.

Windows Phone har fået endnu en mobilproducent i ryggen, nemlig London-baserede KAZAM som blev startet tilbage i 2013 af tidligere HTC-medarbejdere.

KAZAM har præsenteret en billig model kaldet Thunder 340W som har en 1,2 GHz processor, fire tommer skærm, fem megapixel kamera på bagisden (VGA kvalitet på fronten), 512 MB RAM, dual-SIM og 4 GB intern hukommelse.

- KAZAM satser på udvidet kundeservice og gratis skærm udskiftning

KAZAM direktør Michael Coombes fortæller at “introduktionen af en Windows Phone enhed til KAZAM’s voksende portfolio er et vigtigt skridt i forretningen, specielt fordi flere og flere mennesker vælger de mange fordele og personlige oplevelser Windows 8.1 tilbyder”.

Selvom der ikke er tale om et kraftværk af en telefon, så er det positivt at flere producenter vælge at sætte deres navn på Windows Phone telefoner

Kilde: WMPowerusers

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 06-09-2014 16:58:24

Det var da lidt lidt hukommelse 4 GB

0 1
Bo 08-09-2014 12:43:19

Ja, men mit bud er, at der er mange som ikke har brug for mere. Min kone har en Lumia 830 som hun kun bruger til at læse nyheder, ordne kalender og mails, samt lidt surfing. Hun kunne helt sikkert sagtens nøjes med 4 GB, og da hun samtidig ikke går voldsomt op i, hvordan telefonen ser ud og er lidt smånærig, så er hun nok en del af Kazams målgruppe.

0 0
Kurt L Andersen 06-09-2014 16:48:59

kom nu endelig flere på WP vognen

5 0
Om brug af cookies