Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt 3G fra Samsung og Palm

Nyt 3G fra Samsung og Palm

Ifølge flere kilder vil Samsung snart præsentere sin nye 3G slider-telefon, mens Palm allerede har fremvist dele af den nye 3G-Treo til det europæiske marked.

Samsung med flere kræfter

Den nye model fra Samsung kommer eftersigende til at hedde SGH-Z630, og bliver en slider-telefon, meget i stil med den populære E800. Telefonen får triband GSM, GPRS og 3G.

Ligeledes kan man finde bluetooth, to megapixels kamera med mulighed for video, MicroSD hukommelseskort, MP3-afspiller, samt diverse andre funktioner og understøttelser som passer sig til en 3G-telefon. Hvornår telefonen bliver præsenteret vides ikke.

Palm med Windows i stedet for eget styresystem

Palm har altid haft mest fokus på det amerikanske marked, og det er ikke mange Treo’er man ser danskere bruge. Rent faktisk blev Treo’en udelukket fra det europæiske marked, da Palm ikke kunne leve op til EU’s regler. Det skal være slut med den nye 3G-Treo.

Ikke mange detaljer er offentliggjort, men det ser ud til Palm ofre deres eget styresystem til fordel for Windows Mobile 5.0. Brugere kan formentligt vente sig bluetooth, et mellemkvalitets kamera og meget fokus på applikationer og funktioner til forretningsmennesker.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies