Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt afslørende billede: Får iPhone 7 alligevel jackstik?

Nyt afslørende billede: Får iPhone 7 alligevel jackstik?

Et billede af hvad der muligvis er en af komponenterne til den kommende iPhone 7 afslører, at der måske alligevel bliver plads til et jackstik.

Foto: Stuff.tv

Lige som alt pegede på, at jackstikket forsvinder i den kommende iPhone 7, er et nyt billede dukket op, der angiveligt viser dele af den indre mekanik i telefonen med en udgang til netop det traditionelle jackstik.

Det er aldrig helt til at vide med rygter, hvor informationerne fra den dag til den anden kan ændre sig markant. Det ses senest med den kommende iPhone 7, hvor rygterne faktisk har været meget enslydende: At jackstikket forsvinder, men nu tager historien noget af en drejning.

Læs også:  Nu forsvinder jackstikket fra de første smartphones

Hvis det står til det seneste rygte, som består af et billede uploadet på den kinesiske hjemmeside MyDrivers og sidenhen opdaget af @evleaks på sin hjemmeside Nowhereelse, så kan iPhone 7 alligevel ende med at beholde det traditionelle 3,5 mm analoge jackstik.

Til venstre for de blå firkanter ses portene til jackstikket.
Til venstre for de blå firkanter ses portene til jackstikket.

På billedet ses en komponent placeret i bunden af telefonen bestående af Lightning-porten, andre små dele og ikke mindst jackstikket. Der er angiveligt tale om den komponent, som kommer til at sidde i den næste iPhone 7, som altså – hvis det er den ægte vare – bør være en ganske god indikation på, at der alligevel bliver mulighed for at tilslutte traditionelt lydtilbehør.

På flere billeder fra hjemmesiden Nowwhereelse ses det tydeligt, at den formodede iPhone 7-komponent i designet minder væsentligt mere om den fra iPhone 6s end iPhone 6s Plus. Det kan måske betyde, at iPhone 7 Plus – eller iPhone Pro, som den også går under – rent faktisk får skrottet jackstikket, hvilket kan forklare de mange uafhængige rygter om afskaffelsen af det, der har været i de foregående måneder.

Læs også:  Tegning bekræfter dual-kamera og intet jackstik i iPhone 7 Plus

Det kan også være, at jackstikket rent faktisk kommer til begge iPhone 7-modeller og at der blot ikke er blevet opsnappet et eksemplar af samme komponent til den større iPhone. Mulighederne er mange, og det er ikke altid til at blive klog på de mange forskellige rygter, der florerer.

Hvad tror du, der sker med de kommende iPhones? Kan Apple finde på at skrotte jackstikket fuldstændigt, eller vil Apple gå knap så drastisk til værks og kun fjerne det i den store iPhone 7, så købere har valget mellem en ny iPhone med eller uden jackstikket?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies