Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt antivirus program til mobilen

Nyt antivirus program til mobilen

MyMobile Security er en ny applikation til din smartphone som skal beskytte dig imod spyware og virus på mobilen

Virus på mobilen er endnu ikke så frygtelig udbredt som mange antivirus-virksomheder gerne vil have os til at tro. Bevares, vi har da hørt om en orm til Symbian som kopierede sig igennem MMS’er, og i år har Kaspersky Lab rapporteret om en trojan-sms som sender sms beskeder til dyre telefonnumre, men antallet af telefoner taget i betragtning, så vil jeg ikke vurdere truslen som en overhængende fare her i Danmark.

Dermed ikke sagt at antivirus på mobilen er en dum ide, det må være op til den enkelte at vurdere, og jeg er ganske sikker på, at det om et år eller to bliver lige så vigtigt at have antivirus på sin mobil, som på sin stationære computer.

Hvad kan MyMobile Security

Selskabet MyMobileSecurity er allerede gået i gang og tilbyder nu deres produkt MyMobile Protection til en række smartphones. De understøttede styresystemer er:

- Android version 2 og nyere versioner (ifølge salgspakken - på hjemmesiden fremgår Android 1.5 eller højere som understøttet)
- Symbian S60 2, 3 og 5 udgave
- Windows Mobile 5 Pocket PC udgave og Windows Mobile 6 professional Pocket PC.

MyMobile Protection udstyrer mobilen med Antivirus, AntiSpyware og Firewall, samtidig med at programmet forebygger netbanktyveri, beskytter mod kreditkortsvindel og beskytter dine personlige oplysninger.

Ydermere tilbyder MyMobile Security snart produkter, som hjælper dig med at finde en stjålen mobil, samt giver dig mulighed for at holde sms’er og andre services hemmelige.

Ifølge selskabet selv, benyttes MyMobile Security af mere end 60 millioner kunder verden over, og de kalder sig selv for ledende i et hurtigt voksende marked.

MySecurityCenter har fået en hård medfart

Søsterselskabet MySecurityCenter som leverer antivirus pakker til PC’er, har fået en noget hård medfart her i Danmark.
Spywarefri.dk har givet selskabets produkt en meget dårlig anmeldelse, som førte til en trussel om en fogedretssag hvorefter anmeldelsen blev fjernet fra sitet.

Manden bag MySecurityCenter, Janus Nielsen, har kaldt det for en smædekampagne og har til ComOn sagt, at de har godt fat i Danmark med gode priser og tiltalende introduktionstilbud.

Mobilsiden.dk har modtaget en licens til MyMobile Protection, og vil, når tiden byder sig, teste produktet og selvfølgelig vende tilbage med en anmeldelse.
Indtil da, husk at de samme tommelfingerregler for sikkerhed på PC’en, også gælder for sikkerhed på mobilen. Om ikke andet, så husk ikke at installere programmer fra kilder du ikke kender.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies