Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt Apple patent kan afbryde iPhone eller funktioner

Nyt Apple patent kan afbryde iPhone eller funktioner

En ny funktion kan slukke iPhonen eller afbryde funktioner, hvis den kommer ind i et bestemt område. Et problem for demokratiet og friheden?

iPhone 4. (Foto: Mobilsiden.dk)
iPhone 4. (Foto: Mobilsiden.dk)

Apple har fået patent på en funktion der kan afbryde f.eks. en iPhone eller bestemte funktioner, når den kommer ind i et område, hvor mobilenheder ikke må benyttes.

En sådan funktion vil kunne glæde f.eks. biografer, som nogle steder lider under piratoptagelser af filmene, skriver Mashable.com.

Politisk kan en ”kill switch” på iPhone få betydning, da man kan forestille sig, at regeringer kan forhindre iPhone-ejere i at tage billeder af, eller optage demonstrationer.

Flere nyere revolutioner har fået bred opmærksomhed, da alle har kunne filme demonstrationer og krænkelser, der efterfølgende er blevet gjort tilgængelige på nettet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

-claus- 10-09-2012 15:04:34

Det er jo ikke sikkert at det bliver aktuelt. Det kunne jo være at de forbereder sig til et evt fremtidigt krav.

0 0
Thomas 10-09-2012 13:47:29

Ja, hvis man laver piratoptagelser med en iPhone, hvem er det så lige det går ud over? Det må vist være et tilfælde, hvor piraten har skudt sig selv i foden. :)

0 0
BallonPedro 10-09-2012 14:42:49

Ja, nok ikke lige iDevices der bliver brugt mest af til cam optagelser ;-)

0 0
Sven A. 10-09-2012 12:48:42

Forældre ville så have det svært ved at have sådan mobil. Nu er jeg selv far, og min kone og mig har af og til en barnepige til at passe vores børn når vi skal ud fx. i biografen.
Vi har altid slukket for lyden, men har mobilen på vibration i lommen, hvis det skulle være et nødstilfælde der hjemme med vores børn, som jeg skal reagere på.
Så hvis vi køber sådan mobil, og de slukkes for mobilen når vi er i biografen... så kan vi sig farvel til vores biografture...

Godt gået Apple.... hvis de fortsætter sådan som de har gjordt det sidste stykke tid... så gidder ikke jeg at købe et æble som er spist af...

0 0
Urbanus 10-09-2012 11:37:02

Dette er vel blot endnu et eksempel på at man i Apples øjne ikke ejer den telefon man har købt til overpris, men blot "lejer" den hos Apple.

Jeg er nu glad for at min Android-telefon er min ejendom. Længe leve friheden!

0 0
hellas7 10-09-2012 13:27:51

lejer hos Apple? Endnu et eksempel? Det må du uddybe. Jeg har i hvert fald ikke modtaget noget krav om at tilbagelevere min nuværende og/eller tidligere iphones

0 0

Om brug af cookies