Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt Apple Watch på vej til næste sommer

Nyt Apple Watch på vej til næste sommer

Elektronikproducenten Quanta, som i dag fremstiller Apple Watch, røber hvornår anden generation af Apple Watch vil debutere.

Står det til kinesiske kilder tæt på Apple Watch-produktionen er elektronikgiganten i færd med at udvikle afløseren til Apple Watch. Det er Barry Lam, direktør i elektronikproducenten Quanta som i dag producerer Watch for Apple, der til udtaler sig til United Daily News.

Direktøren angiver samtidig hvornår vi kan forvente os et nyt Watch fra Apple og peger på en lanceringen mod slutningen af første halvår 2016, med en opskalering af produktionen og en større tilgængelighed i løbet af den kommende sommer og efterår.

Holder rygtet stik, vil et nyt Apple Watch givetvis få sin debut omkring juni måned, hvor Apple traditionelt afholder deres årlige WWDC-messe for udviklere.

Læs også: Apple Watch kommer officielt til Danmark: Her er priserne

Quanta-chefen afslører dog intet om selve enheden. Hvorvidt Apple i næste generation vil satse på et rundt display og bringe nye features som facetime-kamera eller GPS er derfor uvist.

Det første Apple Watch fik salgsdebut i april efter en lancering i september sidste år. Uret er siden blevet det mest solgte smartwatch i 2015.

Se også: Apple Watch giver rivalerne baghjul

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies