Nyt fra Apple: Identificer en person for at låse din iPhone op

Apple har søgt patent på en helt ny måde at beskytte sin iPhone – identificer et billede for at låse op.

Nyt fra Apple: Identificer en person for at låse din iPhone op

Apple ønsker at ændre den måde, hvorpå vi beskytter vores iPhone, iPad m.m. Derfor har Apple søgt om patent på en låse-op funktion til iDevices.

Som det er i dag kan man f.eks. bruge pin-kode, mønster, facedetection og lignende, men Apple mener de kan gøre det endnu mere sikkert med et nyt koncept.

I korte træk går det nye koncept ud på, at når du ønsker at låse din telefon op, bliver du præsenteret for et billede. Det kunne f.eks. være af en person i din telefonbog. For at låse enheden op skal du enten sige eller skrive navnet på personen på billedet.

Hver gang du skal låse enheden op, præsenteres du for et nyt billede, hvilket forhindrer, at nogen kan aflure det korrekte svar.

Apple søgte allerede i august 2011 om patent på konceptet, men det er først blevet offentligt i sidste uge, skriver Unwired View.

Kilde: Unwired View

Det videre forløb om Apple

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fortsatte historien. 11/2/2013 blev fortællingen ført videre med et indlæg omkring Rygte: Apple eksperimenterer med iWatchKlik her for artiklen.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..