Nyt Honda-anlæg er drevet af iPhone

Den japanske bilfabrikant har netop afsløret deres nye smarte audiosystem med 7” touch-display, der samarbejder med Apples iPhone.

Nyt Honda-anlæg er drevet af iPhone

Overset område 
Audiosystemer der er dybt integreret med funktioner fra vores smartphones er slet ikke udforsket tilstrækkeligt. Det ønsker japanske Honda at lave helt om på. 

De har netop annonceret et nyt “Display Audio” system som bliver integreret i kommende Civic modeller i det nye år. Det samme gælder Honda Fit som dog først får anlægget i 2015. Det skriver AppleInsider

Forøget funktionalitet
Display Audio har naturligvis de sædvanlige standard funktioner som at besvare opkald, beskeder over bluetooth på displayet som desuden understøtter “pinch to zoom”. Det betyder at du kan zoome som du er vant til fra din smartphone.

Derudover virker Display Audio som en forlænget skærm til Hondas egen “HondaLink” apps-pakke som består af Connect, Navigation, Aha, og Launcher. 

Facebook og Twitter integration
Aha app’en er til underholdning på farten. Her er der adgang til internetradio (så som integreret Pandora) samt podcast, lydbøger og direkte adgang til Facebook og Twitter 

Siri følger med 
Honda har endda integreret Apples personlige assistent Siri, så du kan bruge funktionens “eyes free”, og altså imens du holder øjnene på trafikken. 

Display Audio er kompatibel med iPhone 5, 5C og 5S som forbindes til bilen med et specielt kabel. Tiltaget fra japanske Honda får forhåbenligt mange flere producenter igang med at tilbyde lignende løsninger.

Mere om Smartphone

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 2/12/2013 tunede vi igen ind på emnet med et indlæg omkring Windows Phone stormer frem i Europa – Historien kan læses her. Se også seneste nyt om emnet her.