Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt iPhone OS 4 afsløret

Nyt iPhone OS 4 afsløret

Apple har her til aften løftet sløret for detaljerne i det nye styresystem til iPhone. Blandt andet bliver det - endelig - muligt at multitaske.

Apple viste torsdag aften, dansk tid, deres nye version af styresystemet i iPhone.

Første store punkt på dagsordnen var, at der i det nye OS bliver mulighed for multitasking - altså at have flere programmer / applikationer åbne samtidig. 

Det er en funktion, der længe har været efterspurgt af iPhone-ejere. 

iPhone 3G S og iPod Touch 3G kan opdateres til det nye iPhone OS 4 med alle funktioner - men iPhone 3G, iPod Touch 2G og alt før dem får ikke mulighed for multitasking.

iPad får også en opdatering af styresystemet til OS 4 til efteråret.  

Mange nye funktioner

Der kommer mere end 100 nye funktioner i det nye styresystem, blandt andet mulighed for at tilslutte Bluetooth keyboard. 

Det bliver med det nye OS muligt at ændre baggrunden på iPhone, hvilket tidligere kun har været muligt med jailbreakede iPhones. 

Det bliver i den nye version muligt at have 2000 applikationer, hvor det i den nuværende version kun er muligt at have 180. 

Forbedret email

iPhone OS 4 byder også på en ny mail-funktion. Det bliver blandt andet muligt at få en "unified inbox", der samler emails fra flere forskellige konti.

Det bliver i det nye email-program muligt at åbne vedhæftede filer, med alle installerede programmer, der er i stand til at håndtere filtypen. 

Der er til dato mere end 50 millioner solgte iPhone's.

iPhone OS 4 bliver tilgængelig til sommer.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies