Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt keyboard til dem med store fingre

Nyt keyboard til dem med store fingre

Har du svært ved at ramme de små taster på din smartphone? Så er der godt nyt.

En ny applikation vil gøre det nemmere for store fingre at ramme de rigtige taster på mobilen.

Keyboardet Maxikeys er simpelt, med store taster til store fingre.

Konceptet er, at tasterne gemmer sig ude i siden, og vipper du mobilen lidt til den ene side, kommer nogle taster frem, hælder du til den anden side, kommer nogle andre taster frem.

Applikationen gør brug af mobilens accelerometer og gyroscop, og det er derfor en fordel at bruge den på mobiler, der har begge dele.

Maxikeys er gratis, men kan ikke hentes i Android Market. Se i stedet på Maxykeys hjemmeside, hvordan applikationen hentes. Det er nødvendigt først at installere applikationen, og derefter installere det danske tastatur.

Du skal først give tilladelse til installation af apk filer, under menu – indstillinger – programmer – hak ved ukendte kilder. For at aktivere Maxikeys, skal du vælge det under sprog og tastatur.

Se en kort demo:

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hhenne 02-12-2011 23:25:40

Grunden til at Maxikeys ikke er på Android market endnu er, at det ikke er testet tilstrækkeligt.
Men det kommer inden længe, og så bliver det en betalt app - måske med en gratis begrænset udgave.

Ang. sikkerhed har I selvfølgelig ret, men det står nu også ret klart på download siden - dog kunne jeg godt have anbefalet at slå sikkerheden til igen :Security risks:

Because this is not Android Market, your mobile must allow apps to be installed from other sites. This is done in Settings -> Applications.

When you install a new keyboard, you get a warning, because a keyboard can record the information, you type, and send it to anywhere

Malware (evil apps) is an increasing problem, so this is not for fun. To use my keyboard, you have to take my word for not doing any harm.


Hardy Henneberg

0 0
04-12-2011 19:06:38

Min kommentar var ikke så meget il app'en, men mere til mobilsiden. De har i lang tid været ude med riven efter android, og så bringer de en artikel der gør folks android mobil mere usikker, uden at nævne et ord om at det faktisk er det de gør...

0 0
02-12-2011 21:00:28

Det kræver ingen godkendelse at uploaded en app man har udviklet til android marked og det koster kun 25$ engangsbeløb beløb at registreret sig og derfor er det lidt underligt at de har valgt ikke at gøre den tilgængelig på markedet. Jeg er meget betænkelig her, keyboard er iforvejen noget følsomt noget med hensyn til sikkerhed, da det er nemt at opsnappe passwords osv.
Når man yderligere tager i betrægtning at keyboarded er gratis , forstår jeg slet ikke at det ikke er at finde på markedet. God grund til at være mistroisk her.

0 0
02-12-2011 13:03:53

Når i nu skriver så meget omkring sikkerheden, eller mangel på samme på android. Så syntes jeg det er lidt sjovt at i her giver en beskrivelse til hvordan man lige gør sin android mobil meget mere usikker, uden at nævne et ord om at det rent faktisk sker...

0 0

Om brug af cookies