Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt lækkert Sony Ericsson tilbehør og rød W910i

Nyt lækkert Sony Ericsson tilbehør og rød W910i

Sony Ericssons W910i kommer i farven "Hearty Red". Ikke nok med at mobilen kommer i denne smarte farve - der kommer også tilbehør til mobilen i samme farve.

I forbindelse med MTV Europe Music Awards 2007, hvor Sony Ericsson er sponsor, lanceres nu tilbehør til mobilen i en lækker hjertelig rød farve. Desuden kommer en sort højtaler-bold, MBS-100.

Som noget af det nye kommer der et Bluetooth headset, så du ikke længere behøver at have ledning mellem din mobil og headsettet for at lytte til musik. Det nye Bluetooth headset DS-220 understøtter stereolyd. Med dette sæt kan du koble et hvilken som helst hovedtelefoner til, så længe der er et minijackstik (3,5 mm). Sættet vejer kun 13 gram og har en rækkevidde på op til 10 meter.

De små højtalere MPS-70 måler kun 5,5 x 3,2 x 4,2 cm og vejer ikke mere end 125 gram. Højtalerne har en indbygget radioantenne, så du bedre kan modtage FM-radio på mobilen. Højtalerne kobles til mobilens "hovedstik" (i Sony Ericsson mobiler) og det er mobilens batteri, som sørger for at der er liv i højtalerne. Højtalene kan fås i farverne rød, sort og orange.

Det er ikke meget Sony Ericsson vil fortælle om den kommende højtaler-bold MBS-100, men der er tale om en række små højtalere der er sat sammen til en bold. Der er indbygget Bluetooth i denne bold, så du har muligheden for nemt at koble den til mobilen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies