Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt løbeur henter data fra løbe-applikationer

Nyt løbeur henter data fra løbe-applikationer

Echo er et nyt løbeur, som henter data fra din smartphone løbe-app og du kan betjene simple funktioner direkte på uret.

Magellan Echo
Magellan Echo

Løber du og er glad for din løbe-applikation på din smartphone, men savner et rigtigt løbeur – så hold øje med Magellan Echo.

Uret henter data fra mere end 100 forskellige smartphones fitness-applikationer – og du kan derefter styre både musik og holde øje med dine løbe data.

Echo-uret er bygget oven på Wahoo Fitness API, som styrer integrationen mellem sportsverdenen og de mere end 100 fitness-applikationer, som bruger Wahoo – eksempevis Endomondo, RunKeeper, MapMyRun og Runtastic. Du kan se hvilke fitness-applikationer, som bruger Wahoo her.

Så du får kontrol over start, stop eller omgang på løbe-applikationen, samt mulighed for at afspille, pause og vælge næste sang på afspilningslisten.

Echo kan også bruges som et helt almideligt ur, der blot viser dag, dato og tid og fås faverne sort, blå og rød. Uret kommer på det europæiske marked i fjerde kvartal i år og vil prismæssigt være mellem 149.99-199.99 Euro – alt efter om man vil have en Bluetooth pulsmåler med.

Uret er udviklet af Magallan, som også producerer GPS-udstyr til biler, fitness og mobil navigation. Du kan læse nærmere om uret her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies