Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt mobilselskab giver gratis tale og sms for reklamer

Nyt mobilselskab giver gratis tale og sms for reklamer

Noget for noget er princippet bag Zeromobil, der starter tirsdag. Reklamer på mobilen kan omsættes til taletid og sms-beskeder.

<strong>Link:</strong><br /><a href=Zeromobil.dk

Debat om emnet
Klik her..." />
Link:
Zeromobil.dk

Debat om emnet
Klik her...

Læs og brug mobilindhold som nyheder og sport på din mobil, og få 75 øre ind på taletidskontoen hver gang du ser en reklame. Konceptet lanceres i morgen under navnet Zeromobil.dk. Bag selskabet står Henrik Friis, som i 2001 stiftede CBB Mobil.

 - "Tre til fire måneder inde i 2008, er vi over 100.000 kunder", siger Henrik Friis til Mobilsiden.dk. Selvom ambitionen er høj, så medgiver han, at mindst 10.000 kunder skal tilmelde sig, før det kan løbe rundt.

Zeromobils mobilunivers benyttes gennem et Javaprogram som installeres på telefonen. For brugeren betyder det, at datamængden der hentes til mobilen, er relativ lille, da programmet har alt grafik, menuer m.v. på forhånd, som dermed ikke skal downloades. I mobiluniverset præsenteres indimellem reklamer. Disse reklamer afregnes med penge på taletidskontoen. Henrik Friis vurderer, at datatrafikken koster 15-20 øre for f.eks. 15 nyheder. Ser kunden blot én reklame undervejs giver det et overskud på godt 50 øre til kunden.

Selskabet har regnet ud, at ser man fem reklamer om dagen i en måned, kan det omsættes til f.eks. 100 minutters taletid, 100 sms'er og 100 opkaldsafgifter.

 - "Det er vigtigt kunderne bruger vores tjeneste fordi indholdet er godt, og ikke kun for pengenes skyld", siger Henrik Friis, der dermed understreger, han tager indholdskvaliteten alvorligt.

De generelle priser ligner hvad mobilmarkedet ellers byder på. Sms 19 øre, 25 øre i opkaldsafgift samt 69 øre pr. minut. Data koster 5,99 kroner pr. megabyte. Mobilselskabet er altså ikke det billigste tilbud på markedet.

Gratis med i teleløsningen fra Zeromobil er Messenger, chat og e-mail.

Zeromobil.dk benytter Telias mobilnet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies