Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt mobilselskab presser prisen ned

Nyt mobilselskab presser prisen ned

Endnu et mobilselskab i rækken forsøger nu at erobre markedsandele i Danmark. Det er mobilselskabet MOBIVIC, der åbner i dag klokken 9.00.

I dag klokken 9.00 træder et nyt mobilselskab ind på det danske mobilmarked.

Visionen for det nye mobilselskab, MOBIVIC er, at telefoni ikke skal koste mere end højst nødvendigt. Dermed er der dukket endnu et mobilselskab op, som vil kæmpe for mobilkundernes gunst.

MOBIVIC er faktisk billigst hvad angår minutpriser både indland og udland.
MOBIVIC er faktisk billigst hvad angår minutpriser både indland og udland.

59 øre i minuttet

MOBIVIC vil tilbyde en minutpris for indlandsopkald på 59 øre - vel og mærke inden for eget net, som er Sonofon, og udlandsopkald startende fra 65 øre til blandt andet Sverige, Norge og Tyskland.

Opkalds afgiften er på 24 øre, mens en SMS koster 19 øre og MMS kan sendes til 1,99 kroner.

Desuden tilbyder selskabet sine kunder at kunne sende SMS beskeder til udlandet for kun 1 krone. Det er en væsentlig billigere pris end de andre lavprismobilselskaber. Det understreges dog, at dette tilbud kun gælder kun kunder, der har tilmeldt sig online.

Den nye dreng i klassen presser dermed prisen gevaldigt ned, og befinder sig i den billigste havldel hvad angår minutpriser både nationalt og internationalt.

30.000 det første år

MOBIVIC anser sig selv som et fuldblods-mobilselskab, som fra starten af vil tilbyde de gængse tjenester, der normalt er kendetegnende ved et mobilselskab.

”MOBIVIC adskiller sig også markant fra andre danske lavprisselskaber, ved at satse på højt niveau af kundeservice og være med på de nyeste mobil-trends”, fortæller Bobby Elahi, der er administrerende direktør for MOBIVIC.

Blandt vil selskabet tilbyde GPRS-tjenester, international roaming & styring af flere mobilnumre på en gang for virksomheder eller familier.

MOBIVIC stiler fra starten højt og kalkulerer med en kundetilgang på 30.000 inden for det første år. Og dette på trods af den relative skrappe konkurrence, der findes på det danske marked.

”Det hele drejer sig om at adskille sig fra de andre og skabe sin egen tilstedeværelse, som opfylder de krav en mobilkunde har i dag, og dette mener vi, at vi nok skal klare meget hurtigt” udtaler Bobby Elahi.

MOBIVIC åbner deres hjemmeside klokken 9.00 i dag og startskuddet til endnu et lavprismobilselskab lyder, der til forbrugernes fordel er med til at presse prisen ned på mobiltrafik.

www.mobivic.dk

Kilde: UgensErhverv

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies