Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt mobiltastatur lavet af stof

Nyt mobiltastatur lavet af stof

Et nyt mobiltastatur fra producenten Eleksen har set dagens lys. Tastaturet er lavet af stof og kan eksempelvis rulles ud, når der for alvor skal skrives SMS beskeder til vennerne.

Eleksen præsenterer et nyt mobiltastatur, som er lavet af stof. Det kan nemt rulles sammen og tages med på farten.
Eleksen præsenterer et nyt mobiltastatur, som er lavet af stof. Det kan nemt rulles sammen og tages med på farten.

Dagens mobiltelefoner bliver mindre og mindre – de skal være fikse og se godt ud. Nogle gange kan konsekvensen være, at tasterne bliver tilsvarende små og besværlige at skrive på.

Løsningen på et sådant problem hedder ElekTex Wireless Fabric Keyboard og blev lanceret af producenten Eleksen på årets CES messe i Las Vegas.

Det 30 centimeter lange tastatur er lavet af stof og plastik og vejer derfor blot 68 gram. Tastaturet kan nemt rulles sammen og er derfor velegnet at medbringe, når man er på farten.

Skal du på en længere rejse, hvor du forventer at skulle sende mange SMS beskeder, kunne det derfor være en idé rulle dette spøjse påfund sammen og lægge det i rejsetasken i stedet for et større monstrum.

Du kan bruge det nye stof-tastatur til din mobiltelefon, hvis bare den indeholder Bluetooth. Desuden skal der sættes et par batterier i tastaturet. Men når det er gjort, skulle du også kunne skrive på livet løs i ti timer i streg – uden at tænke på at skifte batterierne ud.

En smart feature er, at tastaturet selv slår fra, hvis du ikke bruger det i et stykke tid. Så slipper du for at alt batteriet er brugt på en enkelt nat – bare fordi du har glemt at slukke for tastaturet.

Det er for tidligt at sige, hvornår ElekTex Wireless Fabric Keyboard ligger klar i butikkerne. Desværre må vi også vente lidt med at få at vide, hvad vidunderet kommer til at koste.

Kilde: Eleksen.com og Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies