Nyt sikkerhedssoftware passer på din smartphone og tablet

Med et nyt sikkerheds-program kan din Android-mobil eller -tablet skrige af tyven og tage et mugshot.

Nyt sikkerhedssoftware passer på din smartphone og tablet

Er du så uheldig at få stjålet din smartphone eller tablet kan et nyt lille program gøre det lidt sværere at være tyv, og nemmere for dig at få dine ting igen.

Sikkerhedsfirmaet Norton er klar med Norton Tablet Security, og en opdateret version af Norton Mobile Security. Begge programmer er skræddersyet til Android-systemet.

Programmerne beskytter både mod virus og ved tyveri eller tab. Enheden kan med programmet fjernlåses, så andre ikke får adgang til data på den, hvorefter den kan lokaliseres på et kort. Det er også muligt at tage et foto af en eventuel tyv, og uploade det til en side som kun ejeren har adgang til. Mobilversionen kan desuden ‘skrige’, hvis den ryger i forkerte hænder, eller man blot har forlagt den.

Norton Tablet Security og Norton Mobile Security 2.5 koster 249 kroner per styk, for et års beskyttelse, og er tilgængelig fra midt november.

Efterfølgende nyt

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 25/10/2011 publicerede redaktionen et indlæg omkring emnet 27 procent af verdens tablets er med Android – Du læser den her. Seneste nyheder om Tablet ser du her..