Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt Sonofon-abonnement skal holde på kunderne

Nyt Sonofon-abonnement skal holde på kunderne

Limbo er navnet på et nyt mobilabonnement fra Sonofon, der skal give kunderne lyst til at blive efter bindingsperioden på seks måneder.

Limbo er navnet på et nyt mobilabonnement fra Sonofon, der skal give kunderne lyst til at blive efter bindingsperioden på seks måneder.
Limbo er navnet på et nyt mobilabonnement fra Sonofon, der skal give kunderne lyst til at blive efter bindingsperioden på seks måneder.

Sonofon er ude med en nyt mobilabonnement ved navn Limbo, der er tilpasset de eksisterende kunder. Når bindingsperioden på de obligatoriske seks måneder udløber, bliver prisen for mobiltelefoni ganske enkelt billigere.

Når man tegner abonnementet Limbo hos Sonofon, betaler man i de seks første måneder 199 kroner om måneden. For de penge får man 248 minutters fri taletid. Taler man mere end de inkluderede 248 minutter, betaler man 80 øre i minuttet.

Efter de seks måneder betaler man ikke længere nogen fast abonnementspris. Nu betaler man kun for den tid, man taler, som er 60 øre i minuttet. En SMS koster 20 øre, mens man skal betale 10 øre for en SMS kvittering. Abonnementet takseres per sekund, og opkaldsafgiften er på 35 øre. Man skal være opmærksom på, at der også betales 25 øre for opkaldsforsøg – det vil sige opkald, hvor man ikke kommer igennem til den, man forsøger at få fat i.

Alternativ til fastnettelefonen

Udover at Limbo skal give kunderne lyst til at blive hos Sonofon efter de første seks måneders binding, kommer abonnementet som en reaktion på, at fastnettelefonen er ved at være fortid.

En ny undersøgelse, som TNS Gallup har lavet for Sonofon viser, at 56 procent af alle danskere er klar til at droppe fastnettelefonen til fordel for mobilen. Det er en stigning på næsten 25 procent i forhold til en tilsvarende undersøgelse foretaget sidste år.

"Tallene viser, at flere og flere bliver klar over, at mobilen faktisk ofte er billigere. Det viser, at der stadig er en stor opgave i at informere om de reelle muligheder for at spare på telefonregningen," siger Peter Berg, direktør for Sonofon Privat, og peger på Limbo som et oplagt valg, hvis man dropper fastnettelefonen og vælger kun at tale via sin mobil.

Og netop lange samtaler er hvad Limbo må siges at være mest velegnet til - på grund af opkaldsafgiften på 35 øre. Hvis man er en person, der foretager mange, korte samtaler kan det hurtigt blive meget dyrt, hvis man hver gang man ringer i to minutter skal ligge 35 øre oven i minutprisen. Foretager man til gengæld få men lange samtaler, er det langt mere fordelagtigt, fordi man ikke kommer til at betale opkaldsafgift så mange gange.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies