Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt spil til Apple TV bringer danseglæde til stuealteret

Nyt spil til Apple TV bringer danseglæde til stuealteret

Spilsegmentet er overset på Apples boks til stuealteret, men i et nyt spil kan du bruge iOS enheden som dansepartner.

Alverdens medier inklusiv mobilsiden.dk har i de sidste par år forventet, at Apple ville forbedre deres løsning til stuealteret, da der jo ikke er sket det helt store siden den nuværende Apple TV boks først blev lanceret i 2010 af den daværende Apple-boss Steve Jobs. 

Gør stuealteret til din personlige fotoramme med Apple TV [TIP]

Alle spil fra iOS enhederne kan dog spejles op på stuealteret via “skærmdublering” funktionen i iOS, og et stigende antal kan også give Apples enheder særlige controller-egenskaber, og derved bidrage til yderligere funktionalitet. 

Nu er der kommet et nyt spil, som straks leder tankerne hen mod Xbox 360 Kinect-spillet “Dance Central”. Spillet til iOS hedder istedet Dance Party for Apple TV, og kan downloades gratis i Apples App Store fra dette link. Det skriver Engadget.
Som det fremgår i videoen herover, så skal iOS enheden bruges som dance-controller, når du følger med på skærmen, og vennerne kan naturligvis udfordres via spillet. 

Da der i Dance Party registreres dansetrin fra en iOS enhed og ikke en Kinect, så skal der nok ikke forventes samme niveau i spiloplevelsen. Alligevel er det godt, at der er udviklere der bruger tid på at få spilunderholdningen bragt til Apple TV.

Spiller du på dit Apple TV? 

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies