Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt TDC-abonnement har et "men"

Nyt TDC-abonnement har et "men"

Tal alt hvad du orker til en fast pris med MaxFree, men pas på de skjulte omkostninger.

I dag er TDC på markedet med det nye abonnement "MaxFree". Konceptet er, at man betaler en fast pris, og kan tale alt det man lyster (en time af gangen).

Prisen er sat til 449 kroner om måneden, forudsat abonnement ikke vælges med en ny mobiltelefon. Inkluderet i prisen er fri sms og mms.

Det lille "men"
Er talebehovet megastort, er abonnementet på overfladen interessant. Ved et forbrug på f.eks. 1.000 minutter om måneden ender en reelle minutpris på godt 44 øre... MEN!

TDC beregner i MaxFree en opkaldsafgift på 35 øre. Hvis vi i eksemplet regner med en opkaldslængde på fem minutter, bliver regningen 519 kroner eller en reel minutpris på godt 52 øre.

Bemærk iøvrigt, at videotelefoni koster to kroner i minuttet, og dataprisen er hele 12 kroner på megabyte.

Link:
 - Mere om MaxFree på TDC-hjemmeside

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ove Andersen 17-11-2008 11:14:37

Det var da et sindsygt abonnement.. Ikke mindst pga. den høje opkaldsafgift samt månedspris, men også den sindsyge datapris samt 3G minutpris.. Da lang tid siden nogen abonnementer har kostet 12 kr./MB. data.. Fy for pokker.. godt jeg kun betaler 1 kr./MB..

1000 min er alligevel også 16 timer og 40 min tale om måneden.. Det er et seriøst forbrug, og så er det alligevel ikke meget billigere end andre abonnementer.. Fy for pokker.. Der kan vist ikke være mange kunder til et sådant abonnement, eller??

0 0

Om brug af cookies