Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt teleselskab rettet mod erhverv

Nyt teleselskab rettet mod erhverv

Erhvervsmanden bag Telmore er på vej med et nyt teleselskab, der udelukkende bliver for erhvervskunder.

Teleselskaberne skal nu give plads til et nyt teleselskab, der vil koncentrere sig om erhvervskunderne.

Det er IT-rigmanden Ib Kunøe, der står bag det nye teleselskab. Han stod også bag Telmore, som han sidenhen solgte til TDC.

Men planen er ikke, at starte en priskrig, som han gjorde det med Telmore, lover Kunøe.

-"Forhandlingerne har taget lang tid, for teleselskaberne er bange. De frygter, at vi vil gå ind og dumpe priserne på erhvervsområdet, men det er ikke hensigten," siger Ib Kunøe til Børsen.

Navnet på det nye teleselskab bliver Atea Tele, som bliver en del af Kunøes IT-selskab Atea, der blandt andet distribuerer mobiltelefoner.

-"Vi er i dag storleverandør af IT-løsninger til virksomheder i Norden gennem Atea, så det er oplagt også at tilbyde mobilløsninger. I forvejen sælger vi mobiler, devices og bredbånd," siger han.

Hvornår det nye teleselskab slår dørerne op, melder historien ikke noget om.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Andersen 21-10-2011 15:05:40

Det var skisme da Frank Rasmussen, der startede telmore og solgte det til TDC..

0 0
Frank Rasmussen 22-10-2011 00:13:50

Nej, det var faktisk en række aktionærer (bl.a. Torben Scheel, Torben Thomasen, Frank Rasmussen og Shun-i Chu) der var de oprindelige stiftere, alle med en relation til Image Scandinavia, der blev solgt til Worldonline. Ib Kunøe kom senere ind som aktionær.

0 0
Carsten 21-10-2011 23:24:49

Dan - det er god stil selv at lave lidt research, inden man kritiserer andres.

Du har tydeligvis ikke lavet nogen research.

Ib Kunøe stod ganske rigtigt - sammen med andre - bag Telmore. Han ejede således 43% af Telmore, mens fx Frank Rasmussen blot ejede 12,5%.

0 0
Frank Rasmussen 22-10-2011 00:11:25

Telmore havde ikke Ib Kunøe med som stifter, han kom ind på et senere tidspunkt som investor. Selskabet hed iøvrigt først Danafon, men skiftede senere til Telmore.

Det er korrekt at Ib Kunøe øgede sin ejerandel i selskabet, men det var bl.a. fordi Frank Rasmussen solgte en del af sine aktier til Ib Kunøe efter nogle år. Det betød bl.a. at han var direkte ejer af aktier i Telmore, men også indirekte ejer via. selskabet SRT Holding hvor han havde 25% af aktierne.

Selskabet blev iøvrigt ikke solgt for 400 mio, men derimod for 100 mio for 20%, herefter 299 mio for de resterende 80%. Hertil kom at selskabet blev solgt med en "tom kassen", hvor der blev hævet ialt ca. 76 mio inklusiv konkurrenceklausuler m.m. Ib fik ingen konkurrence klausul.

Ib er en dygtig og erfaren investor, og jeg er sikker på han har sikker grund under fødderne med sit nye projekt, men det gør ham nu alligevel ikke til stifter af Telmore, og han var ikke en del af salgsprocessen (Omend han skulle nikke som aktionær).

0 0
Carsten 22-10-2011 01:59:45

Hverken artiklen eller jeg nævner Ib Kunøe som stifter af Telmore.

Det er selvfølgelig nok at tage munden for fuld at sige, "han" solgte Telmore til TDC, men med 43% af aktierne er det nu stadig tæt på at være et gangbart udsagn.

0 0
Dennis Berner 21-10-2011 11:48:23

håber vores firma vil overveje at skifte fra telia, til Ib´s firma.

0 0

Om brug af cookies