Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt teleselskab vil jagte Bibob og Happii

Nyt teleselskab vil jagte Bibob og Happii

Cooltel vil jagte kunder fra Bibob, Telmore, Happii Mobil m.v. med løfter om overskuelighed.

I dag åbner det nye teleselskab Cooltel med budskabet om let forståelige priser samt overskuelighed.

Mobilsiden.dk kunne mandag fortælle, at rygterne havde svirret om et nyt lavprisselskab inden jul, hvilket nu er bekræftet.

 - "Vi vil ikke narre kunderne med skjulte udgifter og priser, der ændrer sig hver dag. Vores prisstruktur er let overskuelig, og vi gemmer intet under gulvtæppet", siger Søren Sundahl, direktør i Cooltel.

Søren Sundahl mener, at nogle selskaber ofte annoncerer med lave minutpriser, hvor kunderne først senere finder ud af, at det hele finansieres af en høj opkaldsafgift.

Vi har hørt det før

Det er ikke første gang vi hører et nyt teleselskab fortælle om gennemskuelighed og overblik. Desværre viser det sig ofte, at løfterne kun holder i kort tid, inden der introduceres nye fiflerier, som rokker ved løfterne.

Det mener Cooltel-direktøren dog ikke bliver tilfældet hos dem.

- "Vi skal ikke på overfladen forære det hele væk, og efterfølgende hente pengene andre steder. Derimod skal kunderne have en pris, de kan regne med".

Priserne

Minutprisen på 60 øre i minutter ligger sig tæt op af konkurrenterne Bibob og Happii Mobil, mens sms på 19 øre er dyrere end de nævnte, på niveau med CBB Mobil, og én øre billigere end Telmore.

Cooltel har sekundafregnede samtaler og ingen opkaldsafgift.

Til de sms- eller samtaleglade findes også henholdsvis tale- og sms-pakker. Brugere med brug for data kan holde styr på dataforbruget via en datapakke.

Cooltel benytter TDC's mobilnet.

Ekstern link:
Cooltel.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel Kjær 16-12-2008 11:36:07

Herligt at se et nyt selskab. Øget konkurrence kan kun betyde lavere priser. Men jeg savner dog en oversigt over de forskellige selskabers priser på MB, da det bliver mere og mere relevant med de mange 3G telefoner.

0 0

Om brug af cookies