Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt tilbehør fra Sony Ericsson

Nyt tilbehør fra Sony Ericsson

I dag præsenterede Sony Ericsson en række nyt tilbehør; tre højttalere og tre headsets.

Musik var dagens fokuspunkt for Sony Ericsson. Sammen med tre nye telefoner, kom der nemlig en række nyt musiktilbehør; tre højttaler-sæt og tre headsets.

- "Enten vi kører i bil, er til fest eller lytter til radio på arbejdet, har vi musik omkring os hele tiden. Vi har designet vores nye serie for at sikre at brugerne får fornem ydelse i lang tid med crystal clear sound og sofistikeret design, som passer til musikfans behov overalt. Vores tilbehør sikrer, at folk får en optimal oplevelse, ligegyldigt hvor de vil lytte til musik.

MBS-200 er trådløse højttalere, hvor musikken streames fra mobiltelefonen via Bluetooth. Vil man have mere power, skal man vælge MBS-400. Disse er ligeledes trådløse.

MPS-100 er små højttalere, som næsten kun vejer det halve af MBS-200 og 400. Disse er dog med ledning, men til gengæld i aluminium.

Er man til headsets, har Sony Ericsson præsenteret HBH-IS800, et minimalistisk stereo headset med Bluetooth. De er elegante, smarte og kan hænge diskret rundt om halsen. HPM-88 er støjreducerende høretelefoner til brugeren, som ønsker den bedste musikoplevelse.

Det sidste headset er HPM-66, som byder på stereo til den aktive musiklytter. Alle seks produkter vil komme på markedet i løbet af fjerde kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies