Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt tilbehør til Sony Ericssons Cyber-shot-telefoner

Nyt tilbehør til Sony Ericssons Cyber-shot-telefoner

Sony Ericsson er ude med Desk Stand CDS-65 for nem og hurtig overførsel af billeder mellem telefonen og computeren og Car Speakerphone HCB-120 til håndfri mobilsnak ved bilkørsel.

Desk Stand CDS-65
Desk Stand CDS-65

Desk Stand CDS-65

Sammen med Cyber-shot-modellerne K810 og K550 lancerer Sony Ericsson to stykker smart tilbehør. Et af dem er Desk Stand CDS-65, som gør det nemt og hurtigt at overføre billeder mellem telefonen og computeren via USB eller synkronisere data mellem de to enheder, alt imens mobilen oplades.

Hvis man er i besiddelse af en portable handsfree kan man også tale i telefon, imens man overfører billeder eller musik. Dette kan være ideelt på kontoret, hvor telefonopkald ikke kan sættes på standby, selvom man er ved at overføre billeder eller musik.

Desk Stand CDS-65 lander i butikkerne i andet kvartal af indeværende år.

Car Speakerphone HCB-120
Car Speakerphone HCB-120

Car Speakerphone HCB-120

Det andet stykke tilbehør til Cyber-shot-mobilerne er til brug i bilen. Sony Ericsson Car Speakerphone HCB-120 kan nemt placeres på solskærmen og sluttes til telefonen, så man kan køre handsfree og dermed mere sikkert.

På det digitale display vises, hvem der ringer. En indbygget vipbar sensor sikrer, at det er muligt at aflæse displayet.

Taletiden er på 24 timer, og standby-tiden på 450 timer. Hermed er HCB-120 er godt supplement til Bluetooth-funktionen i K550 og K810i. Produktet er lanceret med særligt henblik på disse Cyber-shot-telefoner, men HCB-120 kan reelt bruges sammen med alle Bluetooth-telefoner.

HCB-120 kommer også på markedet fra andet kvartal af 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies