Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nyt Tony Hawk spil udgives kun til mobilen

Nyt Tony Hawk spil udgives kun til mobilen

Lav ollies og kickflips på mobilen, næste skateboard spil i Tony Hawk serien udgives udelukkende på de mobile platforme.

Tony Hawks skateboarding spil er en klassiker som mange sikkert har spillet på de deres konsol på et eller andet tidspunkt. Med den næste titel i serien får du mulighed for at udføres ollies og heelflips på mobilen, den bliver nemlig udelukkende frigivet som mobilspil senere på året.

Det giver fint mening at skifte til smartphone verdenen for udviklerne bag Tony Hawk spillene, men det giver også nogle væsentlige udfordringer med hensyn til styringen. Nogle tricks og kombinationer kan være ganske indviklede, og selv med en controller i hånden har jeg da haft mine problemer.

Læs også: FIFA14 gratis til Windows Phone

Der skal derfor tænkes meget over hvordan håndteringen af ens karakter foregår på en trykfølsom skærm, på stående fod har jeg svært ved at se at det bliver rigtig godt, men omvendt må udviklerne jo have tænkt over det.

Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at fungere, der er desværre ikke meget andet information tilgængelig, og det vides derfor endnu ikke om spillet bliver gratis med mulighed for in-app køb eller om det kan erhverves for et engangsbeløb.

Kilde: Intomobile

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies