Nyt VR-headset fra Samsung er lige på trapperne

Samsung er meget tæt på at lancere deres næste VR-headset som blandt andet understøtter Bluetooth.

Nyt VR-headset fra Samsung er lige på trapperne

Samsungs kommende VR-headset, med navnet HMD Odyssey+, er dukket op hos den nordamerikanske elektronikcertificering, FCC.

Læs også: Nu kan du købe Samsung Galaxy Note 9 i Danmark

HMD Odyssey+ bliver efterfølgeren til sidste års VR-headset fra Samsung, HMD Odyssey, og bliver Samsungs andet stand-alone VR-headset. Blandt nye funktioner, understøtter HMD Odyssey+ SteamVR, udover det allerede understøttede Windows Mixed Reality.

Samsung HMD Odyssey  FCC
Samsung HMD Odyssey+ har modtaget FCC certificering. Foto: gsmarena.com

FCC-certificeringen afslører ikke meget. Der bliver dog afsløret at der er tale om et slutprodukt, hvilket kunne tyde på en snarlig lancering. Måske allerede til IFA i Berlin som starter sidst på ugen. Derudover kan vi se, at produktet understøtter Bluetooth, hvilket højst sansynligt betyder, at man vil kunne tilslutte en form for controller eller gamepad direkte til headsettet. Til sidst er der også afsløret to modelnumre, henholdsvis XE800ZBA og XQ800ZBA, hvoraf kun den ene er at finde på FCC’s hjemmeside. Det kunne tyde på at Samsung planlægger at lancerer to variationer af VR-headsettet.

Samsung HMD Odyssey kom, så vidt vides, aldrig officielt i handlen herhjemme. Men med den øgede interesse for virtual reality er det ikke umuligt, at HMD Odyssey+ kommer til Danmark.

Temaet følges op

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 14/3/2018 rettede vi nyt fokus på sagen med nyheden; Google og LG vil demonstrere vild 5K-skærm til VR-headsetsKlik her for at gå til artiklen.. Tjek også seneste nyt om emnet her.