Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OAXIS cover tilføjer e-ink display til alle smartphones

OAXIS cover tilføjer e-ink display til alle smartphones

Med et OAXIS cover kan alle telefoner omdannes til en YotaPhone - altså inkludere en ekstra e-ink skærm på bagsiden.

Selskabet OAXIS kan med deres nyeste smartphone cover omdanne enhver telefon til en YotaPhone, altså udstyre den med en ekstra e-ink skærm som kan benyttes til at læse bøger, se billeder og lignende. Telefonen sender data via bluetooth til skærmen og specielt ved den er, at OAXIS oplyser at den passer til alle telefoner. Deres tidligere produkt passer kun til iPhone, Galaxy S4 og Galaxy Note 2.
På nuværende tidspunkt kender vi ikke magien der gør det muligt at understøtte alle smartphones.

En række specialiserede applikationer benyttes til at sende indhold til skærmen, EpiReader kan bruges til at læse bøger eller “indgravere” et citat, InkCase dekorerer skærmen med et billede og InkCase Sports omdanner skærmen til en sports timer som kan holde styr på tiden og andre statistikker under træning. OAXIS frigiver desuden en SDK (Software Development Kit) så udviklere selv kan opfinde ny funktionalitet.

Desværre kræver selv en e-ink skærm et batteri selv om den ikke sluger så meget strøm, OAXIS coveret har derfor et indbygget batteri hvilket tilføjer noget til tykkelsen, men hvor meget og hvor generende det er, må vi vente med at vurdere.

Yderligere detaljer kendes ikke på nuværende tidspunkt, men den ældre model til en iPhone 5 koster 149 dollars (cirka 800,- kroner) så den nye model kommer nok til at koste en sjat mere. Billeder af den nye model er ikke blevet frigivet, men de vedlagte billeder af den tidligere model giver en ganske god ide om hvad der kan forventes.

Kilde: PhoneArenaForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies