Obama hylder afdød Steve Jobs

Barack Obama giver Steve Jobs pæne ord med på vejen, og ser ham som et eksempel på “ånden på USAs opfindsomhed”.

Obama hylder afdød Steve Jobs

Den amerikanske præsident, Barack Obama, mindes den netop afdøde Apple-stifter og tidligere topchef Steve Jobs, og kalder ham en af USAs “største opfindere”.

Præsidenten skriver i en meddelelse: “Han ændrede vore liv, omdannede hele industrier og opnåede en af de mest sjældne ting i menneskets historie: Han ændrede den måde hver af os ser verden”.

“Ved at bygge et af verdens mest succesfulde selskaber ud af sin garage eksemplificerede han ånden i amerikansk opfindsomhed”, fortsætter Obama.

Jobs gav Obama iPad

Barack Obama har tidligere mødt Steve Jobs, blandt andet tilbage i februar måned, hvor han deltog i en middag med en række fremtrædende IT-folk.

Obama har også tidligere været ude at fortælle, at han modtog en iPad direkte fra “Apple-guruen” forud for lanceringen af verdens mest solgte tablet.

Obama skriver også i pressemeddelelsen, at han synes det er passende, at mange mennesker har modtaget nyheden omkring Jobs død, på en af de mange tekniske enheder han har opfundet.

Mange har formentlig læst om Steve Jobs død på en iPhone, iPad eller en af deres mange computere.

Læs også:
Konkurrent: Jobs’ indflydelse vil vare ved
Apples grundlægger Steve Jobs er død
It-personligheder mindes Jobs
Her er Steve Jobs største succeser
Afstemning: Hvad var Steve Jobs største bedrift?
Amerikanerne tænder lys for Steve Jobs
Steve Jobs mindes på Facebook

Efterfølgende om sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 5/10/2011 publicerede redaktionen artiklen Hvilke rygter om iPhone 4S var rigtige? – Du kan læse det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..