Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Office til iPad er klar

Office til iPad er klar

Microsoft har netop annonceret at der kommer en iPad version og app’en kan hentes allerede nu

iPads Akilleshæl har i lang tid været produktivitet, men nu får Apple hjælp fra konkurrenten Microsoft. Microsoft Office er meget svær at komme udenom når man snakker om programmer til kontorbrug, selvstændige eller studerende. Ja stort set alle har beskæftiget sig med Microsoft Office.

Det succesfulde program har længe kunne lave rygter om en iPad version, men nu er den endeligt god nok. For at få Word, Excel eller PowerPoint til din iPad skal du installere hvert program for sig. Der er altså tre forskellige apps, men fælles for dem er dog at du skal have et Microsoft Office 365 abonnement. Abonnementet kan installeres på op til 5 forskellige enheder.

I de gode gamle dage købte man blot en Office-pakke i den lokale IT butik, men her var de ofte låst til enten Windows eller Mac, men med Office 365 kan du mixe de 5 enheder helt som du vil. Samtidig læser Office for iPad dine filer fra OneDrive og det betyder at du nemt kan dele og synkronisere filer mellem forskellige enheder.

Office for iPad er ikke bare en normal Office der er skrumpet så den passer med en 10” skærm. Microsoft har arbejdet på at det dels skal være simpelt så der ikke opstår rod, men samtidig ikke beskære for mange funktioner væk.

Office for iPad benytter Apples teknologier, så bruger I meget AirPlay derhjemme eller på kontoret, så kan du vise en PowerPoint præsentation via AirPlay på en storskærm.

Har du en iPhone eller Android kan du også få Office 365 til din smartphone, men her tæller det ikke som en af de 5 enheder. Office findes selvfølgelig også til Windows Phone, men her er det installeret på forhånd.

Selve app’sne er gratis, men prisen for Microsoft Office 365 er 79kroner om måneden eller 799kroner hvis du bestiller et helt år. Samtidig får du også 20GB ekstra til dit OneDrive og gratis minutter til Skype.

Du kan hente Office for iPad herunder.

PowerPoint

Excel

Word

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies